Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidite li stoko jedna kako pametan narod zivi??? Covjek se drzi za rijec a vo za ular. Gledaju svoja posla i uzmaju pare a vi se krvite ciji je dedo ustasa/balija/cetnik,bolje niste ni zasluzili. Kakav narod,takva mu i vlast.
kada prime one izbjeglice lazne morat ce nositi sijac smrti
nisam znao da su im panduri tako nepouzdani...
Evo, naši ih nose pa ih skoro i ne smiju potegnuti. :/
.......mislim da je novinar fulao u prijevodu nečijeg teksta..........da se radi o nenošenju dugog naoružanja, dok će se kratko naoružanje i nadalje vidjeti kod policajaca u odori......
idiotizam.... nigdje na svijetu nije sigurno, pa tako ni u norveskoj... cuj nije opravdano nosenje oruzja policije... 😊 utopija ta norveska.... 😊
Ti naravno znas kako je bilo do sad. (jer ni do sada nisu nosili oruzje.) Bi li se iznenadio da ti neko kaze da u Svedskoj cuvari u zatvorima nisu naoruzani? Da ne pominjem zastitare koji nemaju oruzje. Izuzetak su posebne i rijetke situacije a ne kao kod nas da je svaki naoruzan.
Pa njima treba dati mitraljeze da nose kad su tako fini.
dok u americi policija puca, ovde ljudi ni oruzije ne nose... sta ti je rec drzava
Normalno, tako treba i kod nas sve razoruzati od milicije, preko vojske pa do portira. kad nemaš s čime pucat' nema ni nevolja ni harama.
Sloboda za junaka Andresa Brejvika!!!!Svaka mu čast,treba mu dodiliti ulicu u Karajevu!!!!!!
@Batal Paša ll Sto ti imas protiv Brejvika???????
Norveška je država snova, ali brate imaju blag krivični zakon. Pa onaj krvolok i fašista Breivik dobi 22 godine što je maksimalna kazna u Norveškoj, a ubio 77 ljudi. U Americi bi davno završio na električnoj stolici.
Đeste ribe, stigo Zdravko Čolić
big mistake. vjerujem da nisu norvezani kao ameri, laki na obaracu, koji obaraju svakog tamnoputog.bolje da nose