Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mozda je i lik neki perverzni gej pa sebi platio tretman do bezsvjesti hahaha
pazi molim te sta oni objavljuju koga ovo uopste zanima... bolja vjest od ove je recimo da su finale lige prvaka za igrace do 19 godina izborili benfika i barsa nakon pobjeda nad realom i salkeom
Da si ti se jaro gdje po Bjelasnici vero, sad bi bio rahmetli.
vala i ja mislim da u rijecniku pored rijeci balija stoji klixerovs i franckova fotka
Neka on proveri da li ima bubrege!!! Poznato je da u Istocnim zemljam,coveka drogiraju i za manje od sat vremena izvrse hirurski zahvat...A rezultat,vidimo se kod bubrega!!!
Jao bre Petre ne drami pa znao bi čovek po ožiljku :)))
Pa vidis da covek nema pojma ni gde je krenuo a ni gde je dosao...Mozda ne zna ni sta je bubreg!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Stvarno mi ga zao :(
''U intervjuu za norvešku TV, on je izjavio kako vjeruje da je bio drogiran, opljačkan i seksualno zlostavljan.'' Toga se sjeca, a imena se nije mogao sjetiti ????
Kikser mu dao drogu
Ma laze ne bi li izvukao kakvu odstetu, kad vec azil nije uspio dobit
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...jadan čovjek...
Jesi ti i commi? Vidim isti dan komentare od obojice.
...ja sam jedan :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
i ovi česi traže vazda belaja
Dosadasnji moj licni uspjeh na klixu,hvala vam ljudi moji na oplođavanju <3 IME pijana_šemsa Ukupno komentara 653 Pozitivnih ocjena 15995 Negativnih ocjena 7863 Registrovana 10.01.2014.
A koliko si pita bila pijana?