Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@@hahahha ...o slavljenju izgubljenih bitaka i mitomanskih \"pogroma\" koji se nikad nisu desili da i ne govorimo. vi ste iz jednog mozga izišli: bolesnog i da: još biste i da vladte svijetom. srbija to tokya hhhahahhhahahha
@@@hahahha ne bih dodavao. samo ćife i srbi sebe smatraju \"nebeskim narodima\". i izmišljate milionske žr tve dok tamanite druge. mrzite muslimane, katolike i još 3/4 čovječanstva. baš ste u dobrom društvu.
@podrinjaci i ostali srpski lobisti i gobelsovi propagandisti koje placa tadic sa cosicem smrdite jos na ruske svinjske cvarke i kozje brabonjke, dzaba vam je prepisali i prisvojili bosansku historiju , idenititet, nikada nece ruski brabonjak i cvarak postat civilizovan i human, nisu vas bez razloga rusi istjerali prije par vjekova, pa se prosli servi kroz vladike drakule kandzama i postali sotone i vampirske sluge............... srbin=genocidas=siledzija=u\'bica=rasista=fasista=n\'azi kr\'volocni patoloski kolektivni u\'bica!!! bosna je postojala i prije serva ko i ostalih nacija u evropi!!
@Jale mora da mu je jedna SANU placena kurfa i spijunka srpska prostitutka dobro popusila karuuuu, to sprkske javne kurfe spijunke najbolje znaju....
@commi Ma nije to problem sto sam ja prohlupo, eto nek si ti fin i pametan. Papak.
Mi isto tako pripadamo Bosnjackom mezhebu.
Mi pripadamo Bosnjackom mezhebu.
a da sto se tice chomskog;covijek je kontradiktoran sam sebi i ako je neko zainteresovan za njegovo stivo nek postuje e mail..................saljem. mene licno bole njegovi komentari u vezi bosne i srebrenice naprimjer. lupajuci podatke iz svog stana u la-u na osnovu cnn priloga je van svake pameti ali sto neko rece gore star insan pa mu nije ni zamjeriti :)
KLASIKA;POSTOVI PUNI SRPSKOG DEGENEGLUKA I IDIOTIZMA. NE MOGU A DA VAS NE TRPAM SE U ISTI KOS .SVE I DA HOCU. A STO SE TICE INTELEKTA I OSTALIH STVARI PA BAR SE TU ZNAMO. I DA SE NE LAZEMO MRZIMO VAS ISTO KOIKO I VI MRZITE NAS.IFANTASTICNO NAS ZABOLI PATKA ZA VASE MISLJENJE.IONAKO CE UVIJEK BITI RAZLICITO OD NASEG .STOGA NOSITE SE SVI U P.M ZA VJEKE VJEKOVA.I DA OD SRCA VAM ZELIM SVO ZLO OVOG SVIJETA DA VAS SNADJE I POKOPI DA SE MALO SAMI OKO SEBE ZABAVITE.
ne samo srbi, dodaj i hrvate i indijce i kineze...takorekuci sav normalni svijet. ti se ne pretvaras jer si ispodprosjecan i bilo bi presmijesan da se pretvaras. da bi se pretvarao, moras imati barem neko dostignuce, a ti nemas nista.
@@hahahha nije ni moj mjerodavan, jer ja se ne pretvaram da sam najpametniji na svijetu.... za razliku od ćifuta i njihovog bolesnog uma sad mi je jasnije što su srbi i ćife tako dobri jarani. zlo traži jedno drugo
Bosanski ban Stjepan Kotromanić (1322-1353) izdaje 1333. darovnu povelju Dubrovniku i kaze: \"i zato stavljam ja gospodin ban Stefan svoj zlatni pečat, da je verovano svaki da zna i vidi istinu. A zato su četiri povelje jednake, dvije latinski, a dvije srpski, a sve su pečaćene zlatnim pečatima\".
INTELEKTUALNA VELICINA,AHAHAHHAHA EVO TEBI JEDAN TVOJ PASIVNI MULJAIM KACKA
Nisam cito vase komentare, ali imam jedno da kazem na ovo: Daj nam Boze samo jos jednog \"HIĆU\"- gigant lik bijahu znao je covjek sta radi :) lijep pozdrav, :) :)
jel ovi tebe traze? ..nego nisi mi rekao kojeg su mehseba kotromanici i kosace?