Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci su važni muslimanima, njihov prodor na Zapad je neprocjenjiv. Ima ih više u EU nego Srba sve skupa na planeti. 😁
@mrAdil Ne shvataju takvi komentatori koliko su nebitni. 😁
Zasto su tebi bitni? Nisu se nesto pokazaliza vrijeme rata. Osim sto su napunili dzepove familiji i prijateljima Izetbegovic. Vise su nam pomogli Iranci al njih nesto ne gotive posjetioci klixa.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa po zenevskoj konnvenciji se omora odobriti glasanje svima onima k9ji bilo gdje glasanje za svoju zemlju ako nije ponisteno drzavljanstvo zemlje porijekla
@dezintegrator Ko tebe pita za konvencije, ti znaš samo zakon gusala koji kaže: laži, ubij, ukradi, pa opet laži itd. 😁
@mrAdil Evo kako to Srbi rade: https://www.youtube.com/watch?v=OutWVYYQPPg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jadogan zna da Turci na Zapadu, pogotovo oni koji su skolovani i postuju Zapad, nikad ne bi glasali da se promijeni ustav i da se Islamizira drzava - on hoce da 'kupi' kebabare i radnu snagu pljujuci na Zapad, u pokusaju da im dokaze da ih Zapad mrzi. Sto nije istina - samo zatucani Bosnjo misli da su Europljani fasisti - na Zapadu ko god je posten, radi i postuje pravila je cijenjen. Pa glupani, gradonacelnik Londona, hej LONDONA, je musliman.
@mrAdil poture, ko je klao Jermene i Kurde? Srbi? Fasizam je sirok pojam - Svabe su kokali i Poljake, i Madjare, i Grke, i Ruse - niko od njih nije Musliman.
@Roger Posrbice, nisu Evropljani fašisti nego Srbi, to je jedino što svaki Bošnjak može da ti potvrdi, u po dana ili noći. Kme kme.
Šuplja priča velikih "Demokrata". Drzavljanima Turske nemogu zabraniti glasanje u Turskoj i da hoće.
@osman.hadzic.7737 Bolji im je da priznaju Islam kao relgiju u Njemackoj kao što su to uradili sa drugim religijama a ne samo kao "registrirano udruzenje" bez osnovnih prava.
@osman.hadzic.7737 to treba zaslužit a što se zabrane tiče e moj osmane misliš da su turci sila u bilo kojem pogledu u njemaćkoj ..ili nizozemskoj mogu samo skakat prosipat seljakljuk i slat bule ispred sebe pa ih policija nedira neče da tuku žene
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sto ti je pravna drzava
Protiv sam da oni koji ne zive i ne placaju porez u zemlji glasaju za drzavno uredjenje i partije te zemlje. Kako za Turke tako i nase .
@Svercer ako su na privremenom radnom boravku ok al ako imaju drzavljanstvo pa i dvojno bezveze mi da sjede na dvije stolice a odlucuju o stvarima zemlje u kojoj su samo na godisnjem. Tako nasa dijaspora i glasa za nacionaliste. Oni su veci nacionalisti od naroda kod kuce. Boli njih sto je prosjecna plata
@unmibh
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta je tu bilo sporno, to je standardno u svim zemljama a sad bi Turcima trebalo dati posebno odobrenje?