Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će cijena nafte dokrajčit ovu bolesnu tvorevinu i njihovu sifiličarsku familiju.
Amin...i da ce ostali arapski svijet napokon prodisati punim plucima nakon dugo godina totalitarnih rezima u ovim drzavama.
ISLAM=SAUDIJSKA ARABIJA...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba tuziti Toyotu, jer se idilovci vozaju njihovim dzipovima ;-)
naj jaca auto kompanija u svijetu, recimo da oni imaju merdze,bmw,vw,audi davni dana bi oni propali jer bi ih europljanin izdo na nekoj pustinji pa bi svi po crkali.
vehabije su za obrijane bosanske muslimane na baterije svi oni muslimani koji klanjaju i ne idu u kafanu i kladionicu i koji prate sunet Poslanika a.s. a inace selefije su oni koji zive po principima Poslanika a.s.-medjutim...mediji lazno proglasavaju vehabijama ove ludake na drogama koji se ubiju - sto je po islamu strogo zabranjeno i vodi direktno u Pakao....ili ubiju neke civile...sto isto tako znaci Pakao.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa svo ovozemaljsko zlo dolazi iz Saudijske Arabije..a zapad im lize tabane.
te vehabije is isilovce treba u jednu rupu i fino ih okupati sa solnom kiselinom
Ni riječ mu jedna nije pogrešna :)
Bojkotirat njihovu naftu mjesec dana i jebali su mater...nakon pola godine raspad sistema i tražit će da im se plati svih 800 džamija koje su napravili u BiH ...
http://faktor.ba/reis-ka vazovic-saudijska-arabija-ne-radikalizira-bh-muslimane/ http://www.preporod.com/index.php/globus/komentari/2373-saudijska-arabija-cuvar-nasih-svetih-mjesta kmeeeeeeeeeeeeeee kmeeee hehehehehhehehe
Tek sad ste se sjetili ...??? Oni su radikalizirali sve po Europi, a u BiH je ostalo još samo malo "normalnih" muslimana . . .
ameri upravljaju saudijskom arabijom i komanduju im sta da rade pa se zato obratite njima
Jel se to opet gey pojavio, dugo te nije bilo, mora biti da si liječio auspuh.
oooo niksicev k*rton koji prica :) dugo nikom nisam j*bo mater pa si dobro dosla da ti j*bem i zive i mrtve :*** crvena kujurino
Znači sada je za RASTURANJE, ČERUPANJE I BOMBARDOVANJE na redu Saudijska Arabija. Ovako je (sa tobože diplomatskim i nazovi prijateljskim upozorenjima) krenulo i sa Irakom, Egiptom, Sirijom, sve mi ovo miriše na rasturanje i Saudijske Arabije, isti scenario.
http://faktor.ba/reis-ka vazovic-saudijska-arabija-ne-radikalizira-bh-muslimane/ kmeeeeeeeeeeeeeee kmeeee hehehehehhehehe
Znam sta su vehabije imaju jedinstvenu definiciju budala na budali
Mogli bi, uz put, i vi podići šapu sa puno zemalja ili vi možete sve a uz put bi i da diriigujete svim ostalim zemljama šta da rade?!
E tu je pravi problem.Arapsko proljece se prvo "moralo" desiti u Qataru i S,Arabiji,sve bi bilo drugacije a i bez patnje miliona izbjeglica.Desice se svakako,ali velika je cijena placena.
http://faktor.ba/reis-ka vazovic-saudijska-arabija-ne-radikalizira-bh-muslimane/ kmeeeeeeeeeeeeeee kmeeee hehehehehhehehe
Ne može i jare i pare, odlučite se.
hehe kako klixovci mijenjaju naslov ccc
da se ne zamjere reisu i bakiru
nemaju se kome zamjerati kad ne postoje, lako je neznalicama i džahilima upravljati.
nek objasni definiciju vehabijske dzamije i sta oni uce, pa da povjerujemo u ovu bajku
Drago mi je, ja sam čovjek.