Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad imam osjecaj da je sve ovo namjerno uradjeno...pola drzava clanica EU bivseg istocnog bloka se tome protivi i budi se desnica, ciljano naravno...iskreno u EU zive milijoni nezaposlenih EU gradjana, a sad odjednom njima treba radna snaga iz Sirije i Pakistana...naravno ovi rade za 200€ mjesecno, dok neki europljanin toliko ostavlja za kave...nema tu neke ljubavi Njemacke, sve je u racunici...a na ovom primjeru ce se desnica probudit skroz
svaki gradjanin jedne eu drzave ima pravo na minimalnu platu tako da ti ta teorija ne pije vode
Ima ima, pitaj one crnce po plantazama naranca i mandarina u Italiji(gledao neki dan emisiju o tome) o minimalcu i lovi...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
desit ce se ovako, da nece,ili u najboljem slučaju ce reci Da možemo primit izbjeglice ali želimo kršcanske izbjeglice,muslimane nema ni govora radije bi izašle iz EU,to su zemlje Česka-Slovačka-Madjarska-Rumunija i Bugarska, Česka i Slovačka ani pod razno nece muslimane,ne samo izbjeglice vec opcenito
Da,izvinjavam se,zaboravio sam dodat i Poljsku zemlju koja ne želi muslimane ani pod razno
Sve te zemlje nisu htjele ni Jevreje, nego su ih potrpali u vozove i isporučili nacistima... I još su se time hvalili.. To samo pokazuje da se ništa nije promijenilo u mentalitetu tih njihovih vodja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Merkelova majku ti jbm!
@AdminDudlaDrinskom i @Bh Hrvat je istai idiot , jedan person, no to nije strašno. Strašno je to što se svadjaju sami sa sobom. Kladim se da ce do ujutro jedan od nji biti premlacen.
Loos, loooos du banditn
Neznam. Valjda je humano prihvatit izbjeglice. A sto se tice ovih istocno evropskih drzava sve su to bijedne pizde.
Sta je sa ovim izbjeglicama , sto su izbjeglice u vlastitoj zemlji. De nam na to odgvorite.
Njemačka nakon što nije uspjela da zavlada cijelom Evropom preko sile(1. i 2. svjetski rat), kreirala je EU kako bi političkim i ekonomskim sredstvima zavlada cijelom Evropom, srećom Britanija je na vrijeme to shvatila i povukla se.
Nek se zna ko je boss.
tako je herr minister, treba ovo sve poslati u Svedsku.
Te zemlje, koje niko nije pitao kada ste orgijali po Bliskom istoku, prihvatiti izbjeglice moraju no zemlje najzasluznije za uzas koji je Bliski istok sada i izbjeglicku krizu, SAD i Velika Britanija, ne moraju prihvatiti nikoga? I Njemci ste postali banana.
Vi naci gamad ne trpajte čorbu koju ste sami zakuhali drugima
Muslimani su se tako fino uklopili u njemacko drustvo da me bas cudi otpor Madjara, Poljaka, Ceha i Slovaka. Mozda im treba jos nekoliko svijetlih primjera mirnog i spokojnog zivota u kojem uzivaju gradjani Francuske, Engleske ili Svedske, i vidjece da nema razloga za strah i nepovjerenje.
da se te zemlje nisu pri potpisu za pristupanje eu i parama obavezale da ce postovati odluke te unije niko od njih nista ne bi trazio sad. Ali oni bi i jare i pare e to vec nece moci.
@pro et contra Ne znam kakvi se ugovori potpisuju prilikom ulaska u EU, ali ako je jedan od njih da se bespogovorno slusaju njemacke naredbe, u pravu si. Neki i dalje zive u zabludi da je EU drzavna zajednica gdje su svi narodi ravnopravni i gdje se odluke donose u interesu tih naroda, ali nije los ni ovaj sjevernokorejski model. Meni je EU draga koliko i Treci rajh, pa mi lijepo puca k...za njima i njihovim problemima. Sto bi rekao Djole "ja sa strane samo posmatram taj svet".