Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze se pronaci adekvatan nacin cak i za turizam 😉
Pustite me u Njemačku 😔
Dakle poruka turistickim firmama, hotelima, pansionima, radnicima da odmah zatvore sve i podijele otkaze da ne gomilaju dugovanja. Jako inteligentno. Ko se boji virusa neka se zakljuca u kucu ko ne boji neka ide kud hoce. Ne moze nikome biti moj zivot drazi, za svoj se brini ja cu o sebi da brinem kako znam i umijem. Izbjegavajte me sta me briga
Pa necu sada na more ali akobogda ljeto, Juli, Avgust, arivederci imate mahanje
Ocekujem od kliksa u toku dana post da Poljakinje masovno dolaze na ljetovanje u Hrvatsku bez obzira na koronu i da su kapaciteti skoro puni.