Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo sto kasnite 2-3 godine sa ovim planom a cudi me da ste to dozvolili sebi...
Dakle prijave se u BIH i onda ako ne odgvoaraju kvalifikaciono se ekspresno vraćaju BIH , koja naravno NIT IMA SRCA NITI GDJE DA IH VRATI !! I u takvoj situaciji NAŠA VLAST ODE NA TEŠKO ZASLUŽENI KOLEKTIVNI GODIŠNJI !
Cirkus
Na ovoj temi devet komentara.. Na njoj će se dobivati ili gubiti izbori u oktobru.... Ovi svi koji dolaze a ne završe kod babe Merkel kod nas će ostati ili bolje rečeno u muslimanskom dijelu koja će postepeno preljevati dalje
sad kad obuce mlade pakistance da im peru guzice i puse qurac i bosnjo opet izvisi...ajoj majko
Minhen, četvrti po veličini hrvatski grad. Samo selite škutori, ovo nije vaša zemlja. Naselila vas je austrougarska, nažalost. Ne pripadate ovdje, idite, u sljedećem ratu bićete prvi na tapeti.
zacepi yebenu labrnju. a cija je bih, da ti nije cacina glupane. iste smo nacionalnosti ali se gnusam takvih poput tebe
@pensa Oni koji psuju državu ne trebaju biti i mučiti se ovdje. Idite je bem vam majku.
Ma hajte molim vas