Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DAJ SKLONITE VIŠE OVOGA;IMA LI IKAKVA DRUGA VIJEST IZ EU
Pop Radojica ko necija gujica hahahahah
@Filip Bio je neki Filip Mađarin,što mu je Mujo Hrnjica otkinuo paču.....Mađarine Dinski dušmanine.....Sve su prilike,da će je i tebi neko....i treba,tankom ćordom,po tvom pasjem vratu.A hodža idriz,ne znam što bi mi to pristajalo.....Po čemu si to zaključio.....ili si vidovnjak.....A ti i ne znaš šta znači pop,i zašto.i zašto Radojica,jer sve gledaš,kroz oči SANU i SPS,SČP.....Šibe,pekso!
što ovi evropljani nikad nemaju mu da reć CIONISTI a ne naki tamo \"špekulanti\" isto ko da se ne zna ko drži banke i medije..
filip- pa valjda si ti genocidas???
Zna Svabo dobro kome je pare dao ali ne boj te se vi za njega ako Grci lovu ne vrate uzet ce im pola ostrva koja imaju i to je to... Lako se dug namiri tamo gdje ima zakona i suda koji se cijeni i slusa mene je strah za nas sve ovdje sa ovakvim konjima ko sto ste svi vi gore potpisani i sa vasim idio.tskim komentarima...
Šta je tvoj problem genocidaš?
@mario a dabogda ti mama skakala sa tvog na moj racku! jel valja ova?
@Filip, Dabogda i tebe da nadje ista sudbina ko ovog Wolfganga.
@popradojicu mrsh gurbetu nemoj me ti samo odobravati majke ti (ga). cuj:\"a sad JIH vadi\" ha ha ha ha ha yeebo te Murat i Bajazit u chmar! bolje ti stoji nik hodza idriz. :-)
@Filip Taman tako,Grčka lagala bilans,znači lopovi,a sad jih vadi.Imali,isključenja iz EU?Dosad je važilo,da je to aman neki klub...driblaju HR do beskraja,a Grci,šenluče li šenluče,j..e se njih,to je u njih tradicionalno.....razbijat tanjire.
dje nece?! nolke pare dali Grcima a znaju da je to \"brod koji tone\"!