Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se to radi kada je pravda u interesu najjacih...a kada nije, obrnuto teku stvari. Da je bilo pravde...i Srbija, Crna Gora...a donekle i HR bi BiH isplacivali ratnu stetu narednih min 20 godina, ukoliko bi dosegli ekonomsli nivo jedne njemacke, a u ovom slucaju, preko 200 godina.
@Teks biće još ??? sine , 92 jel ? a 95 kad su nas stranci zaustavili kod banjaluke ? plaćajte vi amerikancima , njemcima , francuzima , rusima i englezima sadaku jer su vas spasili katastrofe ! kakav dug ti spominješ jadniče !? do sudnjeg dana nam nemožete vratiti što ste nam dužni , al ko čeka taj i dočeka !!!
koga uhvatise toga ebase...
braca nasa...mamu im cet_nic_ku
uf, da nisi malo previse pretjero sa tim procentom. dobro si ti to procitao, samo si negdje usput pogresne procente pokupio. Ako je bilo toliko srba (a nije ni blizu), zasto li je onda bosanka regimenta nosila fesove, a ne shubare i sajkace kao sastavni dio uniforme ili zasto je AU gradila dzamiju blizu bojista, a nije ni jednu pravoslavnu crkvu...
Da, a kada ce ti tzv. saveznici poceti placati odstetu Nijemcima? Zna se zasto je Prvi svjetski rat poceo-zbog imerijalistickih pobuda, ali ne samo njemackih-samo sto se to na kraju samo Nijemcima odbilo od glavu. Kada ce imperijalisticke sile (bivse) poceti placati stetu koju su nacinile zemljama Afrike, Azije, Juzne Amerike? I na kraju, kada ce USA, GB poceti placati odstetu Iraku, Afganistanu i prije svega, Palestini? Dvostruki moral. U svakom slucaju, bravo Njemacka.
aferim
a zasto bosna ne isplacuje srbiji? bosnje su zajedno sa ovim istim nijemcima cinile zulum po srbiji 1915! moje bosnje 92 je bila samo vracanje DIJELA DUGOVA. bice toga jos!
a jeste li nama isplatili
samo vi cekajte da vam oni plate, stoko neradnicka! SBBBIH - Fahrudin Radoncic 4 EVER!
Srbija, CG i RS trebaju i nama ovako isplacivati. Samo da jos imamo mudonje koje ce ih uspjeti prisiliti na to.
ovako ce nama ce.t.ni.cka djeca da placaju
svaka cast saveznicima.....arbeit macht frei