Komentari (321)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaze moj rodijak u oštrajhu kad ga pitam kako je gore: ma veliki štres ovdje, zajebano radit (da dzaba ne pitam bil me mogao povuci, jelte)...ma ja reko bolje da ja ostanem ovdje, isti klinac štres ovdje, štres gore...i on takav pun štresa sjede u novog bmw x1, stan, putovanja...a ja ruke u prazne dzepove. reko, mozda i nije bas isto...🤔🙄
ma jbg, ja i ostario u medjuvremenu, skoro 40 godina...dje sam sad prispio :D
A ko je povuk´o tvog rodjaka? 40 godina ti u dupetu i cekas da te neko "povuce". Eeeee. Neka tebe u BiH, zato i jesi tu gdje si. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo u Bosni kad kupujes kondome ljudi te gledaju kao da ces njih da hebes
@pizza zato lik nema ni kuce ni struje ni vode al desetero djece, i kaze pomozite mi
Jedina adekvatna pomoc je kupovina kondoma covjeku
Sa primitivnim slavenskim narodom je jedino totalitarni sistem mogao upravit. Kad se ode u Njemačku onda se za primitivizam plaćaju debele kazne.
Hvala Nijemcima, mi ostajemo u Domovini Bosni!
Doci ce vrijeme kad ce privatnici moliti da radis za njih.Pemzionere ce da vuku za rukav.Onda ce da izglasaju zakon o uvozu radne snage iz Afrike Ppstacemo i mi crnacka zemlja.To nam je nasa borba dala.
Kod nas privatni sektor izracuna koliko ti je potrebno minimalno para da prezivis mjesec i posalju parlamentu da to izglasaju.Prwma minimalcu sesva davanja placaju.I onda se neki pitaju sto je bolje u Njemackoj.
Sad bas niko nece ostati u BiH."Zbogom Yugo, zbogom Ludo"
Zdravo, Ja sam privatni zajmodavac i financijski predstavnik koji daje zajmove za životne mogućnosti. Trebate li neposredni zajam za brisanje duga ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? jeste li odbijeni od strane drugih banaka i financijskih agencija? Trebate li zajam za ujedinjenje ili obećanje imenovanja? Nemojte tražiti više jer smo ovdje kako bismo sve svoje financijske probleme pretvorili u neku prošlost. Pošaljite nam e-poštu na: [email protected]
jedno desetak tokmaka non-stop komentarisu ama bas svaki naslov. da ih izvrnes naopako nemaju ni za kafu (ako im caca ili mater ne daju) a svu pamet svijeta pokupili. jadnici.
Moze li se sad napokon pustiti bijedu koja pod dekama hoda kroz Bihac da idu u Njemacku? Jer pise za cijeli svijet, ne samo medicinari iz BiH! Da se kotarisu oni nas i mi njih :D!
Danke Deutschland, ich komme ...😂😁😀
i ovde ce past cijena rada jer ce migranti htjeli nehtjeli morat raditi a imace i prednosti u kantonima sa bosnjackom vecinom nad katolicima i pravoslavnim a po usvajanju sejdic finci sT nas jos ceka
Bakir ce otvoriti 100 000 radnih mjesta, ne idite.
@Krkica nek otvori ko mu brani...😂😂😂😂
Ukoliko ima onih koji bi za njemacku a imaju zemljiste na prodaju (5 duluma i više podrucje NK) molio bih da mi se jave
Bio sam radio tri godine u Njemačkoj, vratio se ovo proljeće. Ako ste skromni i normalni s netto plaćom od 2000 eura možete uštedjeti 1000 svaki mjesec jer je stan oko 500, hrana+kućne potrepštine 200, auto 100, zabava 200. Ako ste bahati, glupi i krkani pa odete u centar Minkena, Štutgarta itd i uzmete BMW na kredit još ćete radit nebenjob da bi imali za jelo. Sve je na vama. Ja sam našao posao u državnoj firmi a to je bolje od Njemačke zato sam ovdje.
Harry Callahan sva sreća pa nije bilo potrebe iako su i jedni i drugi u tom slučaju paraziti. Larpurlartizam 1. ne u BiH nego u Hrvatsku, u Posavini imamo kuću ali u BiH idem samo za špeceraj: Bingo sušena govedina, buvljaci za obući se, benzinska za napunit auto. 2. Jbg u HR prvo moraš imati minimalno magisterij da bi se "uhljebio", ali je 800 eura u državnoj firmi svejedno bolje nego kod njemačkog privatnika za 2000.
Trenutno imam dobar posao,mogu da živim solidno,ali da mi se ukaže prilika za bilo kakav posao u Njemačkoj,ne bih čekao sutra,otišao bih istog momenta. Nema ovdje perspektive,to je očigledno. Ko može,nek ide,ja bih odmah da mogu..
dojcland dojclan uber alles uber alles....