Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa nazivom hoće i Novaka Đokovića da navuku na vakcinu
Pandemija je gotova stvar, kakav crni spas u ovoj vakcini.
@qrcpic jedino ce imati problem takvi ko ti sto su se vakcinisali. nevakcinisan je zdrav za razliku vas izbocanih
Nije pandemija nego plandemija.
Nakon Lauca, i profesor Đikić iznio tezu o neučinkovitosti sadašnjih vakcina, navodno je nakon Omikron verzije virusa, mutacijom toliko izmijenjena virus, da nijedna sadašnja vakcina nema dejstvo. Nisam antivakser, jer nauka i struka su jedno, a čatovanje po portalima nešto sasvim drugo, svejedno se ne mogu oteti utisku da pitanje vakcina više nije pitanje struke nego pitanje zarade. Vjerovatno mi nakon ovog posta ide ban. Vrijedi pokušati, jer zaista brišu.
Eto spasa za ravnozemljase koji se nece vakcinisati. Saznali su putem yt. da je ta vakcina uncikovita🤣🤣🤣
Ne primam vakcine zao mi je
PAŽNJA!!! Velika se tužba sprema u pozadini zbog prevare sa lažno pandemijom i covidom, širenja panike preko medija i ubrizgavanjem cjepiva koji ostavljaju smrtonosne posljedice tw uspostavlja potpuna kontrola nad svima. Tužba se sprema za Christian Dorstena, Antonija Faucija, Tedrosa, Bill Gatesa, te kompanije BlackRock i Pfizera. Imate izlaganje velike porote, dole na videu.
https://dokumentarac.hr/covid-19/video-reiner-fullmich-pocetno-izlaganje-velike-porote-na-hrvatskom-jeziku
Interesantna je ČINJENICA da je većinu stvari Bill Gates znao unaprijed o pandemije općenito, a pogotovo o vakcini !??
Šta je sa ostalim vakcinama? One kao ne valjaju.. hahahahahah
Ma da je od čiste vode opet bi antivakseri rekli da je to otrov
A tebi neko kad bi reko da je govno dobro ti bi pojo
Prvo te prevare pa onda ti kao isprave. A ni ova nije testirana. Hvala
Evooo jee jell zelenOooo
Otac dvoje djece je istražio i to mu je bilo dovoljno. Cccc. Zar nije samo Pfizer novi, a svi ostali su trandicionalna tehnologija?
Nevezano za vakcine protiv korone već generalno za sve vakcine, kako da ubijedite roditelja čije se dijete neposredno nakon vakcinacije doslovno ugasilo, da vjeruje vakcinama. A nažalost takvih je roditelja enormno velik broj samo što se o tome ne govori javno. A kad se i progovori odmah ti nalijepe etiketu. Tuga.
Koliki je taj enromni broj, pitam iz radoznalosti.
@bim da je jedan broj da li bi bio spreman dati svoje dijete ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za sve ovo vremena koliko vec traje prica o koroni jedino me fasciniraju brojke koje onako odokativno, ali sa puno samopouzdanja, odvaljuju i vakseri i antivakseri. I obje strane su u potpunosti uvjereni u tacnost navoda.
Bill Gates, Fauci, Pfizer, Tedrosi drugi idu u zatvor https://www.facebook.com/sanja.tubinlucarevic/videos/1006177936973193/
@PrevaraVakcinama jer na fejsbuku je istina
Omikron je nas spas, ja sam 3 vakcinisan i opet me omikron dobro oborio bio
što te ne ubi skroz
Laz da se radi o tradicionalnoj vrsti vakcine…
Ovo je tehnologija na bazi proteina, iz 80tih ali i mRNA je tehnologija iz 90tih samo što je po prvi put odrađena vakcina, dok proteinskih vakcina imamo od ranije. Najstarije su 'žive vakcine' sa nemodifikovanim virusom i ove 'mrtve' sa deaktiviranim virusom. Obično koriste najbliži mogući životinjski specimen (sa primata) ili pak ako je već u populaciji i sa ljudi.
Ljudi strah onoga sto ne razumiju, nije tesko za shvatiti ali trebas biti dobar kreten da bi vjerovao u vlastia istrazivanja a zanenmario struku.