Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas je vec tako vec 30 godina. Fasisti na vlasti ne silaze. Ali ima sada tracak nade, raspada se jedna od najvecih etnofasistickih partija SDA a i HDZ pada sa vlasti i gube mjesto clana predsjednistva vracanjem Komsica u kabinet jos ostaje da se srusi bagra iz manjeg entiteta. Smrt fasizmu sloboda narodu.
Po čemu ti vidiš da se SDA raspada? To što im je otišlo par članova u druge stranke ništa ne znači, tim više što će SDA koalirati sa svim tim strankama.
To štabibilokadbibilo okačite mačku o rep.
Poznajem puno stranaca koji si za nji glasali!!
Poznajem puno stranaca koji si za nji glasali!!
Čuj Švabe nacionalsti. Nikad bili 😂 Ali ne daj Bože da postanu
Čuj Švabe nacionalsti. Nikad bili 😂 Ali ne daj Bože da postanu
AfD glasačko tijelo: hitlerovi pioniri koji su jos zivi i zderu budzet penzijama, hartz IV bagra upisanih gaca kraj aldija, saka huligana da im kahnes usrali bi se od straha... Fol im neko krade poso - niko nece da radi...
Ovih 6 dislajkaca Njemacku vidjelo samo na klixu... poyy
ima tu svega
OBRUČ SE STEŽE OKO SMRDIJE: Neki od tajnih pripadnika Afd-a za Balkan: Sa zapada, jugozapada i juga: Stipe Mesić, Azem Vlasi i Denis Zvizdić (kontakt točke Zagreb, Priština i Sarajevo). Sa sjevera, sjeveroistoka i istoka kontakt točke Budimpešta, Bukurešt i Sofija sa raznolikom ekipom koja čeka signale iz Moskve i Kijeva. Istambul, Vašington i London za sada ferceraju pretežno iz potaje :)
Dobre su ove ankete za širenje nacionalnih netrpeljivosti, možete vi to objavljivati koliko hoćete ali Nijemci znaju za šta glasaju na izborima, za sebe, a ne protiv drugih!
E da su se ovako Bošnjani digli kad su Turci naseljavali Vlahe po Bosni, danas bi se Berlin bratimio sa Sarajevom a ne Sarajevo sa Dohom.
@SenatorBL Tako je, mi poturčeni i nije nas sljedovao Zakon prve bračne noći kao vas, u tome je vaša najveća frustracija Turcima. Genetski smo čisti Bošnjaci, a ne anadolsko-karpatska mješavina gena.
@dzabatiban veći ste Srbi od Srba samo što ste vijeru promjenili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glasaci SPD-a na ovaj nacin (ne izjasnjavajuci se vise za SPD, vec suzdrzanost ili drugacije izjasnjavanje) kaznjavaju njemacki SPD sto ide u koaliciju sa svojim najvecim protivnikom CDU/CSU. Naime, ocekivali su promjenu politike koju predvodi Merkel i zato su na izborima i dali svije glasove za SPD, i sada se osjecaju prevareno, jer ce SPD biti "manji brat" stranke g.Merkel. To je jedini i pravi razlog ovih ankentnih rezultata, ali to se naravno na populistickim portalima ne moze procitati
naravno, svabo I dalje misli da su oni broj 1 pa onda svi ostali, nikad ni nisu volili auslandere. Sve smo to vidjeli davne 1940-te, samo sto sad jos imaju I ekonomsku moc. Srecom, nemaju jaku vojsku, incae bi opet isto uradili. Prvo bi se obracunali sa Francuzima, pa onda sa ostalim europejcima. :-)
djeda mi isto kao 1933 godine hahahahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahhah izgleda da ćemo se opet igrati partizana, ustaša i četnika...
Scoijaldemokrati su u Njemackoj na gorem glasu nego kod nas SDA. Takodjer, AfD jaca iskljucivo iz razloga sto nema nikakve desne alternativne. CDU/CSU su liberalniji od svih nasih lijevih stranki, ali su na papiru desnicari i ljudi bjeze jedinoj "alternativi". Vrlo jednostavno i bez razloga za paniku.
Koktel: Afd je po sastavu izrazito šarolik i multikonfesionalan. U njemu ima mnogo muslimana i kršćana svih vrsta. I u rasnom pogledu su veoma raznovrsni.