Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemacka se bori sa svojim zaostalim nacistickim korovom. Ljudi su prihvatili sta su uradili neki iz njihovog naroda. Te su ih itekako osudili. Haj u njemackoj reci neku rjec koju neko moze protumaciti kao nacisticku. Buraz za dva sata ides pred sud. Oni se tako bore. A ne kao pojedine kvazi države ili kasabe zvane entiteti. Oni se ponose koljacima i nakazama ljudskog roda. Pa cak po njima daju imena školama...
ne poznaješ ti baš njemački mentalitet mensečini.u genima imaju Deutschland über alles kako himna kaže , ti kao Slaven si druga liga.I tu su donekle u pravu,izuzev Rusa,Čeha i donekle Slovaka ostali su nesposobni da izgrade kvalitetno društvo i sustav
Svađaju se faše.
Njemci se saprali od nečega što je bilo prije 77 godina, niko ih više nizašta ne proziva, a isto važi i za Italiju. Kako kroz 2 generacije od zločinačke države do kolijevke demokratije i kulture zapadne Europe.
nijemci uvijek mogu brzo skrenuti sa kursa..jedan dobar populist i europa ode niz brdo.. ništa nije u životu zagarantovano.. ovaj rat u ukrajini nije ni malo bezazlen kao što se na klixu pretstavlja.. nasi..vaši..crno--bijelo..
Demokratije?😂😂😂 Malac, oni nisu ni k od kapitalizma - nego Socijal komunjare!
A Bakir skupi uhljebe u Vijecnici i slaga cijeli narod za tuzbu.