Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropu ce unistiti nevidjenje socijalne politike. Tako bolesne stvari dozvoljavaju da bi zadovoljili saku ljudi uzas. Onda izbjeglice iz zemalja gdje nije rat sta ih primas? Nije ni cudo sto ce u cijeloj evropi kroz koju godinu na vlasti biti ljdi iz ekstemne desnice.
Nek glasaju. Vidi se na Balkanu koliko je uspjesno. Nisu oni tako glupi niti okrenuti desnici koliko se vidi u vijestima. Procitaj nesto drugo ili pricaj s ljudima odatle.
Haha naravno, zapad ce propasti, a Balkan ce dozivjeti renesansu jer se mozes upisati da si musko, a imas vaginu u rodni list! Kako ste glupi, nikad ovdje nece biti hajra.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vecina vas ili nije procitala ili nije shvatila sta su interseksualci no to vas ne sprecava da se uhvatite jos i homoseksualaca i transeksualaca pa da s*rete ka golubovi koji imaju dijareju.
@HercegovacIstocni..to i jesu čari klixa😉
kako si samo politički i socijalno korektan ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Taman oni sa manjkom pameti.. e vala, sve ocekivati ali ovo? ovvvvo.. Boga mi, nisam nikad, cuj 3 spol? cuj ti to, za one koji nisu ni muskarci ni zene, oni su kreteni lijepo receno, maloumne budale, Boze..
Prispjela Evropa ko i cijeli zapadni svijet za oranja bombama...
ja bih samo volio da mi neko kaze,koji je treci spol.?
Bože sačuvaj!
Šta reći na ovu glupost...
I ko će tu spadati, muškobanjaste pripadnice "ljepšeg" spola i "ženstveni" muškarci??!!
Ako je bolest zašto ne napadate onda i ljude koji imaju Alzehajmerovu, upalu pluća i zašto se ne zaje*avate s tim ? Ah, da. Za*ebavate i njih, kao i ljude s poteškoćama u kretanju kao i što se smijete i onima sa Downovim sindromom. Džabe minusi jarani moji, svi bi pravdu i istinu a niko ih ne bi.
hear my prayer lord Odin is here !
Ja sam ostalo haha.ili PREostalo
Ja naopaka svijeta boze sacuvaj
ovo je gore od terorizma .zato im se i desava terorizam .allah kaznjava. sve ce otici u pizdu materinu .od danas podrzavam teroristicke napade po zapadu .fol nevin narod .to treba sve pobit .ono sto je bog prirodno stvorijo oni unistavaju gamad
0509septembar..Djubre jedno bezobrezno..Kako te nije stid tako nesto napisati..
@dudla bezobrazno *
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treći spol su bošnjački gastarbeiteri na privremenom radu u dojari.
Sad kad im dodje Din gore i tresne picic od stol
Stvar je u tome da intersex ne umiru s dva spola, nego doktori prate njihova stanja kroz godine i predlazu takvim osobama kad postanu punoljetne zahvat gdje ce odstraniti jedan "spolni organ", da pitaju pacijenta koji bi volio da ostavi, jer ukoliko ne odstrane najcesce dolazi do mutacija, kasnije malignog tumora na spolnom organu.