"Najvažnija unutrašnja stabilnost"
1
Njemačka protiv ukidanja viza Rusiji i Turskoj
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebi su hamo očito turci jahali ženu dok takve gadosti pričaš o njima,stid da te bude.
are nostre adriatico
oduvijek smo htjeli jadransko more od jugoslavije ga nismo mogli oteti jugoslavija je vlasnistvo nad jadranskim morem prosirila skoro jednu trecinu hrvatska je vec nesto drugo svim srcem smo bili za njenu samostalnost jer ce mo im dan po dan sistemom kuhane zabe oduzeti more
ja ja i napravit cemo zica i zid...raus RAUSSSSSSSSS
Tako i treba inace ja bih najvise voleo da se Europa sama izmedju sebe potamani jer gledajuci Historijski iz Europe je sve najgore pocelo jednom recju Europa je lijeglo zla,bolesti i svega losega.... Krizarski ratovi,Inkvizacije,Kolonije,Porobljavanja,Pljacke,Pohodi Ko misli da nije tako neka napise jedan dio zemaljske kugle gdje nije dosao Bijelac/Europljanin i gdje nije izvrsio ili pokolj ili porobljavanje ili pljacku ili prevaru!
Ma.m.u vam rasističku...
Rusi i Turci su pogan narod, zivio sam u Njemackoj godinama, preplavljuju je. Jedino sto rade je dovoditi rodbinu, ne bitno kako. Turci zegu Njemice, pa dovode junferice iz svoje zemlje da se ozene. Najpoganiji narod koji sam upoznao. Pa kad neko kaze da je Turska pogana krv nesto sto je ostalo u Bosni najezim se, a istina je.