Projekt vrijedan 25 miliona dolara
1
Njemačka producira biografski serijal o Hitleru
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biće prije da ga dosadašnji serijali nisu prikazivali u dovoljno negativnom smislu, kako ga prikazuju razne knjige čifutskih sponzora. Valja napraviti serijal koji će prikazati novu, pravu istinu. Biće tu i vampirskih očnjaka, kozijih nogu, skoro sve bolesti koje spopadaju sisare itd, itd... jedva čekam.
Napokon jedan film koji ce pokazati velikog Vodju na djelu. Vrijeme je da se svak\' uvjeri o dobroti jednog od najvrli vodja u modernom vremenu!
Jedva cekam da vidim ekranizaciju formiranja srpskog SS-a! Serbische Freiwilingenkorps 4eva!
Vidis, napredniji smo od njih, ovdje jos vole Drazu i Tita i smiju to reci...
Hoće li biti epizoda u kojoj izaslanik kolaboracione srpskoslovenske vlade ivo andric predaje akreditive Hitleru ili barem ona kad potpisuje Trojni Pakt?
Posto ne misle negativno - 20 godina sam tamo bio - vole ga, samo po zakonu to ne smiju reci ...
Odavno ovo pichi na njemackim kanalima, i to 6-7 njih. Malo sta negativno kazu...