Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osmica je trenutno na birou.
@VelikiPsovman345 HahAha hAhahA 345!!!
@VelikiPsovman345 HahAha hAhahA 345!!!
Pa kako? Kad vam Arapi dizu natalitet...gdje su ti silni ljudi sa socijale... jos nam krneite uzimati policajce
Jel to kod njih još uvijek traje pandemija
Većina mladih ode u Njemačku i misle da se pare beru sa grane… jarane moj moraš rintačit, privatni život ostaviti po strani i samo radi, radi, radi. Ne kazem da se treba izlezavat i slicno, ali nemaju te slobode to je i najveci razlog zasto 98% onih sto su otisli čeznu za domovinom
@a u BiH se ne radi? Ne rintaci i ne umire na poslu? Nema prekovremenih? Nema radnih subota a nekad i nedjelja? I kod nas ti je druze pidzama i radno odijelo a radis za mizeriju. Nemoj se zavaravati da zivis u nekom rahatluku ili ti je ovo sto sam nabrojao rahatluk?
Halvobilde u Njemackoj si gradjanin drugog reda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)