Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......hahaha......ova budala osvojila "Dubrovnik" sama...........cijela jna sa svom silnom tehnikom nije uspjela..... ....restoran Dubrovnik u Saarbruckenu........
pa nije im ni bio cilj da ga osvoje
@MiltonKapner u Dubrovniku nema mnogo srpskgo življa, šta će im Dubrovnik..
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Kuš baš na Dubrovnik
@dervofincii na indexu piše da je zet vlasnika restorana i da je makedonac
@SvetiJuraj a može ali ne mora, zeta treba i razumjeti pa šta god da jeste
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DAMIR DZuMHUR PRED MILIJARDU GLEDALACA PREKO MALIH EKRANA KAZE DA U BOSNI I HERCEGOVINI SU VECINA MUSLIMANI ALI DA ON DAMIR DZUMHUR NIJE MUSLIMAN!!! MISLIM DA JE SVAKI KOMANTAR SUVUSAN SAMO JAVNOST TREBA ZNATI DA SE ON STIDI STO MU JE OTAC NERFID MUSLIMAN A PONOSI SE TIM STO MU JE MAJKA ZANETA NIKOLIC JEVREJKA I OCIGLEDNO ZELI ISTACI DA JE I ON JEVREJ A STIDI SE STO JE MUSLIMAN.. JEL TREBA OVAKAV JAD DA NAS PREDSTAVLJA NA OI?? DAMIR DZUMHUR == JEVREJ
....ne izvrći ko srbenda!!!!!Ima pravo biti šta želi, zato kuš !
Zatvorio se u Dubrovniku i zapalio Hevatsku zastavu. Pogodite ko je?
Zbog punice garant
Terorista je ovaj put Robert S. krizarski terorista
@commiemarshhal Pardon, Bosanski krivoslavci(od milja vlaščad ili srpčad). U Srbiji su srbi a u Bosni Bošnjaci i Bosanski krivoslavci puni laži i zla.
...budala poput tebe uvijek i potvrdi ono što ti napisah. tipično.
Bosanski pravoslavci(po lažima i spinovanju istorije krivoslavci) su najveći šljam i otpad na Balkanu i ako ima išta dobro u njima to je Turska krv koju svaki Bosanski krivoslavac i srbin nosi u sebi do sudnjeg dana.
...bosanski pravoslavci ne postoje. samo bosanski srbi. ostalo je tvoj "građanski" šovinizam islamističke provenijencije. generalno znan pod pojmom baliluk.
@AIIfaQmega ...postoje u vašim tragikomičnim unitarističkim vizijama. nigdje više.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@vlado654 @vatikan2 Srbi su ubijali sa daljine topovima žene djecu i stare a ARBiH vojsku(četnike) sa puškama i napunili sveti đorđe. To je razlika mala vlaščadi između muslimana i vlaha.
a zasto se onda bosnjaci u siriji bore bas na onaj nacin na koji ih srpska propaganda opisala znas ono ,da su kurve,nemoralni,ubijaju zene i djecu kao direktni i indirektni petokolonasi ,jedu zive ljude ,peku a kad ih neko opali po raspaloj gubici kmece da je genocid i da su nevini inzinjeri i doktori ukratko da su izdajice koje suze zapadnjacima nevredni postenog metka ,kako to ,mora da su u siriji ubaceni cetnicki agenti da usmeravaju bosnjake da bi pasali propagandi
Ovaj nije musliman garant jer su ga mediji vec proglasili ludim...
Šta je vlahadije polupismene na ovom vlaškom klixu provlaške politike. Hvala bogu što napunismo groblje sveti đorđe vojskom genocidne tvorbe.
sad sam zbunjen ,.jel nisu samo poturice ubijane u zadnjem ratu,bile nevine zrtve koje nikom nista nisu uradili...nije valjda da nas lazu one raspale islamisticke guzice iz srbije sto su napravile kamp u sarajevu
ovaj nije ni musliman ni srbin ni hrvat ,ovaj je budala koji se igra ,zena ga prevraila ili decko napustijo
Covjek radi za Reklamu Restorana,..hahaa
Restoran je prazan. To je bitno
Mozda je naki Crnogorac dosao da napadne Jopet Dubrovnik😄
crnogorac da ustane u nedelju ,jesi ti normalan ?
Zasto me stalno izbacuje sa nekih tema i ne mogu komentirat
Joj Boze i ovih muslimana,sta li im je,sta se ovo desava,ja kao hriscanin sam zabrinut!
@MoralnoFleksibilan Ja ne idem da zivim u turskoj a turci i ostali muslimani dolaze da zive i rade u evropi i jos ovako nesto rade,pa zasto?