Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sekiram se ja za Svabe,za 6mjeseci ce oni to rijesiti..Nego sta cemo mi jadna nam majka sa ovim zdravstom i politikom..Naj vecu zrtvu opet ce narod platiti nazalost.
prvo vakcinacija doktora, politicara i ovih sto prihvataju represiju, da vidimo sta se desava, pa nakon par godina dok procijenimo, razmislit cemo
Ova je zagovarala vakcinaciju cak i 2019 godine sve je to ista bagra www.tellerreport.com/life/--protection-against-diseases--karliczek-wants-to-offer-vaccinations-in-schools-.rygdnU6bjE.html
neću vakcinu pa nek odma umrem.kad nebi niko uzeo vakcinu pa bi vidjeli dokle se može i ko će pobjediti.ja sam protiv vakcine.
Voila!