Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo smrtna kazna za ovakvo nedjelo moze biti opomena buducim zlocincima
@EkonomskaRepublika smrt je za ove ljude dobra stvar
U svojim drzavama se kao ne mogu ni za ruke drzat sa partnericom a kad dodju u Evropu naskacu na sve sto se krece
Streljati i njega i komplet familiju...sve su to pogani iz tih zemalja! Zabranit ulazak i prolazak svim izbjeglicama iz arapskih zemalja! Bolesniciiiii
nadam se da cde te pripaziti u zatvoru kad saznaju zasto si tu!
Kod nas bi bio sedmicu dana zatvoren i pustili bi ga
Za ovo uvesti smrtnu kaznu ... zasto biti na teretu drzavi
šiitsko kopile naučilo da siluje sunite po iraku sa šitskim milicijama i hezbolahom, pa došao i u Njemačku, mučiti i objesiti!
yaebo se sto ju je ubio, da ju je samo silivao i ostavio bio bi pusten
@Pas123 pa raelno da ju je samo silovao, svabe bi ga pustile jer oni u 95% slucajeva oproste tako tim divljacima pod izgovorom tamo nešto oko nagona i religije bla bla
Gdje je Putin koji tvrdi da Njemačka ne kažnjava migrante kad počine kazneno djelo...
treba ga zapaliti javno
bas zanimljivo?...a zasto sud u njemackoj nije uzeo u obzir obicaje i kulturu doticnog migranta?..zar to nije olaksavajuca okolnost?
@DRY374 on je i pobjegao iz takvog okruzenja jer bi znao da ce biti giljotina ako se sazna