Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sad kad se bosnjo za bosnjo počne ženiti radi papira 😂
bosnju*
@Breaking Bad lav is in di eeeeeer
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
sad ce pederi da se vesele po klixu
A ide i 300 like-ova..gratis od Klix-a:):)
ovi kasne za hrvatskom bar 10 godina. u hrvatskoj i djecu mogu imati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ebu nas politicar, svijet, gazde, policija, kriminalci i to sve dok se mi zaje..avamo oko toga tko tkome zavlaci. Samo neka je vazelina i bice nam svima dobro😊
Zato će legalizovati i izbjeglice !!!
Šta vas briga što su ljudi dobili svoja prava. Prestanite srat i kritikovat nešto čemu vi ne pripadate, dakle ne tiče vas se.
Takve stvari su daleko od nase stvarnosti. Mi smo za turski model tj. zabrana izucavanja evolucije.
hitler se u grobu prevrce
Ide kijametski dan,....djete ce zivjet sa dva oca ..ili dvije majke,...boze sacuvaj i zakloni...
svanulo je napokon i onim majkama iz krajine sto samo gledaju gdje ce kcerke vani utrapiti ko da su roba, sad ih eto mozete i zenama davati posto nema dovoljno mladozenja.
eto sad mozete traziti i pedere i lezbejke za papire
hico legendo
samo po kratkom postupku, zamislite samo nekog dlakavog ibru kako gu*i hakiju, samo istrijebiti...
A ako nisu dlakavi onda je okej? Pa i ti si dlakav sigurno, moš mislit kako se tvojoj curi to gadi.
@vxvy eee to, to je staro koliko i sam ljudski rod, ali to ne znaci da je normalno, sta je sa sodomom i gomorom, tu je najveci procenat pedera bio, jel cilj danasnji gradovi prave?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne razumijem baš na koji to način ova fotografija ilustrira tematiku homoseksualnih brakova?
@kraftwerk Vjerske zajednice u Njemačkoj i ne pokušavaju da ospore odluku parlamenta. S obzirom da su vjerske zajednice organizirane tako da se finansiraju iz propračuna države, takozvanim "crkvenim porezom" koji plaćaju svi oni koji se izjasne kao pripadnici katolicke ili protenstantske crkve, a ne direktnim novčanim donacijama, oni sebi i ne mogu dozvoliti luksuz da pokusavaju da se miješaju u državne stvari.
Misljenja sam da ce uskoro. s obzirom na ubrzan porast muslimanskog stanovnistva u Njemačkoj, i islamska zajednica biti uredjena na slican nacin i stavljena pod kontrolu države. To smatram iznimno opravdanim posebno kad se uzme u obzir da alarmantno često naiđem na youtube video gdje kojekakvi "propovjednici" dolaze i u dzematima drze "predavanja" kojima radikaliziraju muslimane koji to nisu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovi kasne za hrvatskom bar 10 godina. u hrvatskoj i djecu mogu imati.
još malo pa će dozvoliti brak sa robotima, ormarima, mobitelima, raznim životinjama...
Niko od tih gore ne može dati saglasnost da stupi u brak, LGBTIQ+ osobe su ljudska bića, pripadnici HOMO SAPIENS SAPIENS vrste što im omogućava da daju svoju saglasnost. Sex bez saglasnosti je SILOVANJE!!!!
@SKL ovo je bio sarkastični komentar jer te osobe kako ti kažeš imaju problem u glavi., samim tim kada imaš problem u glavi radiš stvari koje nisu normalne kao što sam i naveo. samo tek po ovim komentarima vidim koliko pederluka ima i kod nas... na žalost
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jos kad se posrbice pocnu izmedu sebe parati nama bosnjacima ostace dosta srbkinja za oplodnju
Bolesni su oni, al su balije, ustase i cetnici olicenje mentalnog zdravlja, morala i pravde. Bravo Balkan!