Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nece joj Talibani nista, samo ce je posavjetovat da primi islam sto je bolje za nju, ako to ucini pustit ce je ko Blerovu svastiku
sta je trazila tamo kada tamo se ubijaju svoje laude pa sa reci za strance
Nema tog novca koji bi me natjerao da boravim u drzavama u kojima postoji toliko veliki rizik da nestanes bez traga ili ostanes bez glave. Ponekad se treba voditi zdravim razumom.
Ponekad nije stvar u "bjezanju" od sudbine, vec u izazivanju iste. Naravno da u svemu postoji rizik, ali odlazak tamo ti je nesto kao da stanes ispred minobacaca i nadas se da ce te nekako promasiti.
Politicar ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi gurbeti su pravo nasilni
Poslali familiju u Njemacku pa sad mogu radit' sta hoce!