Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo, Nijemci se vraćaju na stari put izgleda.
od davno! stvar je u tome sto druga strana se zalaze za to da ne bude tako! (zeleni, rozi, ljubicasti itd... one malo svjetlije boje) danas vise nema skrivanja, javno se iskazuje mrznja, ljudi su poceli da se predstavljaju u pravom izdanju...
@SandmanW Ja u takvim trenucima ne bih volio biti Francuz. Kad god Švabo poludi, oni pederi najebu, a Ameri i Britanci ih moraju spašavati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Demokratija je zabluda..sloboda govora je iluzija.. svako drustvo i civilizacija je zasnovano na ugnjetavanju drugacijeg misljenja.. Nebitno sto je hitler imao bolesnu, imperijalisticku ideologiju..njegova ljnjiga se treba objaviti...treba cak dopustiti i njegove pristalice da govore sta hoce..jedino tako imas slobodu govora..sve ostalo je diktatorski rezim.. gdje se svako suprotno misljenje demonizira i kaznjava zatvorom..to samo rade totalitaristi
@lachiffre pa da..sve isto..diktatura..samo pod drugim imenom.. Da sloboda zaista postoji..ideje bi bile slobodne da se iznesu..i da budu kritikovane od svakoga..ali problem je sto mase nisu racionalne..
Sto bi rekle kolege sa Charlie Hebdo, SLOBODA GOVORA, NE CENZURI!!!
Sloboda govora je samo ono što ne vrijeđa nikoga!
@buhtla ako je sloboda govora to..onda mozemo samo pricat o vremenskoj prognozi i x faktoru..cak ces tu nekog uvrijediti..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vuk dlaku mjenja, cud nikad....
Drugi svjetski rat je trebao da napravi kratku pauzu i da pocne treci svjetski rat,proizvodnja atomske bombe je odgodila pocetak treceg svjetskog rata.
Ne čačkajte govna, opet čete sve usmrdjeti! Uništite sve primjerke tog fašističkog djela.
Savjetuješ Njemačku? Znaju oni dobro šta rade. Od zabrana nema ništa, dopunjeno izdanje je duplo veće od samog djela i objašnjava tačno gdje su greške. Nije to crna magija koja pretvara ljude u fašiste.
@Hipoteza ma jarane ne savjetujem već iznosim mišljenje.Kome normalnom treba to djelo objašnjavati??Tako su i kod pojave Hitlera govorili da nije crna magija, pa se ispostavilo da je gore od toga!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)