Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta bi ekrem jevric rekao na ovo....zena na celu drzave :)))
Ko je ove pustio s lanca iz kuhinje !? Trebaju one Dzekinog labuda da ih zacepi dobro , ne bi se prosipale i mijesale tamo gdje im nije mjesto.
a ko vodi Grčku, mamlaze neobrazovani :D
Zene su poznate da vode u propast drzavu ili zajednicu na cijem su celu, pa mi nesto drago sto ce njemacka propasti.
Ma drago nam je a kada ce se kod nas sto ovako dogoditi ? Nikad a mozda ni tad-nemaju sanse zene jer Politicari muskoga spola su sposobniji da uniste sve.
uh dobra ursula, cuj sedmero djeca
Odlicna vijest! Nemam pojma ni ko je ni sta je, al\' mi drago sto je zena hehehe... Sad ce da navale svi sovinisticki komentari nasih bosancerosa :D