Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael priznaje zlocine, hvali se bombardovanjem civila, zena i djece ruši škole, džamije i crkve i opet Nijemci tvde / nisu krivi /
meni je ovo bizarno, Amerika brani Izrael od optuzbi a Izrael kaze javno unisticemo Amalek tj Palestince zenu djece ljudske zivotinje.
Hićo da se rodi kad bi vidio ove svoje volio bi da je crn ko ugarak
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
na sta je spao Svabo...
Ovaj teško da je Švabo ,!
Njemcima drago da nisu samo oni genocidni, nego i njihove žrtve. To ih pere da su radili pravu stvar na čelu aa hičom. Hičo i čifo brača po zločinu.
Hocete li ikad bit na pravoj strani?
Bubašvabe
Nije to Njemačka, Izraelci su odavno okupirali istu.
Fujjj
Opaaaa Njemacka u zivom blatu.
Njemacka se mora prati zbog drugog svijetskog rata i genocida nad Jevrejima..
Muslimani ce u Njemackoj preuzeti ulogu Zidova iz 2 sv rata.. A Amerika i EU nece ni okom trepnuti,jos ce im aplaudirati..
Nemačka vlada ovim potezom je postavila nedostižni svjetski rekord u rektalnom alpinizmu. Čisto sumnjam da će iko ikada biti blizu da sruši ovaj rekord.
Kaze ubica ubici, da nije ubica! MashAllah ove nase zemlje. Sad razumijem sto neki poput Muska prave rakete za Mars, i zele sto dalje!
Fuj
Njemačka mora lizati guzicu judama do kraja života!
I jaja
I mi se nadamo da nas guraju Švabe...!?
Perete svoju savjest preko nedužnih žrtava Gaze. Socijalni aspekt. Služite moćnicima cionista sa stavovima za koje najbolje znate da nisu u redu. Ekonomski aspekt. Dobro je pa ima Apsolutni Sud. Aspekt apsolutne pravde i pravičnosti. Zato je ono što se ovdje događa samo na određeno vrijeme i brzo će proći. Gdje su silnici koji su bili i nestali - a bilo ih je mnogo?
fašisti opet skinuli masku