Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako ste i nama uveli embargo, a svo oružje bilo kod genocidaša.
U svemu tome rujani se najviše boje švaba!! Ako se boŠva upetlja u konflikt,biće velikog sranja po ruse!!Uzmite samo primjer koliko rusa radi u njemačkoj!!
zato namjenska industrija fercera, što reko Beg zlu netrebalo...a nadam se i da većina nakon genocida nije bila saučesnik u akcijama sfora žetva i slično đe se predavalo ono što ti život čuva
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nebi me cudilo da ukrajini uvedu embargo, ako ih rusija napadne
Njemacka bi najvise volila da Rusija zauzme Ukrajinu, samo da je skinu vise s dnevnog reda.
Hoće to europski križari
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo "mojnega,driuga!" 😁
Promijenit će Rusija priču kad pođu se momci vraćat u sanducima. Nije zezanje yći u rat sa 40 mil.+ podrška većine zapada
Ribentropu se brci smiju. Na mjestu poljaka, započeo bih nuklearni program dok je vrijeme.
prpa licemjernim germanima za gas
Estonija Ukrajini šalje Javelin, a Litva i Latvija šalju Stingere. Ni Javelin ni Stingeri nemaju veze sa Njemačkom, švabo može mahati ušima. Ovo je čisto rečeno u političkom kontekstu, igra dobrog i lošeg policajca, gdje je eto Švabo kao dobri policajac, dok su UK i SAD zli policajci.
Ukrajinci moraju sami iznijeti pobjedu. Opet je to zemlja od 40miliona stanovnika.
Njemacka je zbog plina postala talac Rusije.
Njemačka je blokirala i razvoj normalno društva u BiH preko svojih lutaka Čoviča,HDZova 168990,Zovki parlamentarki i sličnih kriptoneofašista i europskih vojnika islamofobije.
Ovde se ne zna ko koga handri,i Njemacka trazi svoj interes od Rusije u vidu plina
Evo imaju namjeru ostaviti Ukrajinu da se bori bez artiljerije. Ovako su nas bošnjake devedesetih uvukli. Naša artiljerija se zasnivala na maleckim bestrzajnim topićima koje smo od čethnika oteli.Zato treba sad samo topove i haubice proizvoditi i bojeve glave za njih.
Ne kontam sto ce ukrajini ikakva pomoc imaju ceterdeset miliona stanovnika i ko fol boje se sto hiljada rusa nema logike neka se bore sami za sebe a ne da uvlace sve oko sebe u probleme
Riječ je o tom da SAD žele da Njemačka radi protiv svojih interesa. Većina izvoza im ide u Rusiju i Kinu. A sve isto čini Francuska, pa će Janša najebati zbog izjave protiv Kine jer je glup: čak je Berlusconi odstupio jer je sklopio ugovor s Putinom..
Šta ovo znači u članku nisam uspio dešifrirati: Rusija je negirala da planira napad, ali kaže da bi mo se ne ispuni lista njenih zahogla poduzeti neodređenu vojnu akciju aktjeva
Suverenost u okviru NATO, Amerikanac kaze pali svjetlo, Svabo kaze gasi svjetlo. Amerikanci opasno jedu hovna, nahuskavaju ove patuljke da se rugaju Rusima. Estonija ima 1.2 miliona stanovnika od toga preko 20% etničkih Rusa. 150 Km od granice je Peterburg.
@gooUser165029134 Niko ti ne brani da staviš lovu na Estonce i Fince. Ja Fince nisam ni spomenuo, koji btw imaju odličnu saradnju sa Rusijom. To što Estonci ne mogu da smisle Rusiju nije mnogo relevantno, kao ni to da su Litovci nekad davno dolazilo do Moskve isto kao i Poljaci, Mongoli i još poneki.
Glaj cijevure jarane.. ovo kad te pukne same cipele nadju put do kuce xd