Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah, yebe ga ime i mjesto rođenja da bi bio terorista. đžaba se čoj'k razbi...
Za mene licno samo ubijanje neduznih ljudi se moze nazvati terorizmom...
Halal mu ćufta kad je preživio onakav udar.
Sve je stvar mode..
ako nije reko allahu ekber onda ništa od terorizma jbg
ako nije reko Allahu Ekber onda ništa od terorizma
Nije terorizam...zaletio se na zgradu vlade? Namjera je jasna.
..pardon, skupštine.
"nije teroristički napad već da je usmjeren protiv Vlade pokrajine Donje Saksonije" Jedan od glavnih oblika terorističkog napada jeste napad na određenu vladu, kako bi se ostvarili neki ciljevi. Ako je terorizam postao islamski napad, a ovakav napad prestao biti terorizam, onda bi mu trebalo dati neku kategoriju ili novi naziv kako ne bi bio u rangu sa djelom izazivanja opće opasnosti ili u rangu podmetanja šumskog požara.
Terorizam je smišljena uporaba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su općenito politički, vjerski ili ideološki.
..šta misliš pod politički...ili je trebao tekbirati da bude terorista. Koji isprani mozgovi..e moj guza.
Čuj nije terorizam. 😁😁😁😁😁😁😁😁
pa nije svako sranje terorizam.
@macak mali za kamion već treba ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)