Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je katolik ili pravoslavac onda je samoubistvo , da je musliman bio bi terorizam !!!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
mogu da jerbem ali necu iz principa
Hoce da izvrsi samoubisto i zabije se u nepoznate neduzne ljude. Pa sto ne ode negdje gdje nema nigdje nikoga.
Uhapsite službenike Granične policije Semira Pašanbegovića, Muamera Fazlagića, Eldina Smailagića i Zdenku Šanje zbog krađe 30000 puščanih metaka iz magacina Granične policije BiH.
Halo nacisti naučite vozit!!
Zdravo, Ja sam privatni zajmodavac i financijski predstavnik koji daje zajmove za životne mogućnosti. Trebate li neposredni zajam za brisanje duga ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? jeste li odbijeni od strane drugih banaka i financijskih agencija? Trebate li zajam za ujedinjenje ili obećanje imenovanja? Nemojte tražiti više jer smo ovdje kako bismo sve svoje financijske probleme pretvorili u neku prošlost. Pošaljite nam e-poštu na: [email protected]
@evapedro51 kamata je haram.