Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zatvaraj sve u kucu, policijski sat od 16h do 7h, bocajte nas od kuce do kuce, maske troduple, rukavice dvoje, distanca 15 metara...dobrodosli u demokratiju Demos-narod, kratia-vladati, samo nastaviti, odlicno nam ide
Uskoro album sa slicicama...popuni album sa svim sojevima korone, posalji i nagrada cjepivo za citavu familiju
Ja sam se 2 puta vakciniso i kako vidim, pojeo sam *ovno. Sad će i treća doza ali ja je više ne primio.
Kako to zar nisu morali biti prvo negativni da bi uopce usli u avion i jos obavezne maske
Zakrha nam ga Kunta Kinte
Ko u ovu igru vjeruje da je stvarna, taj zasluzuje nagradu za najtalentovanijeg glupana. Al fakat, ko normalan moze u ovo povjerovati.
Da hej odjednom preko noci otkrili smrtonosni soj.Ali smeta im slabo vakcinisana afrika
Pitam se kako? Za putavanja iz trećih zemalja je obavezan negativan test i potvrda o vakcinaciji. Kako se ovo moglo dogoditi?
Opet smo ježa u leđa j....i
Ozbiljni ratovi, pa i biološki, inače traju po četiri godine. Pola smo izgurali.
Na vakcinama zarađen ogroman novac. Na svim zaštitnim sredstvima u toku pandemije.. Kako li će sad zaradit novac, ako mu vakcina ne može ništa.. Čiji li je ovaj sad🤣
Sta je zaradjeno? 20 milijardi. Pa Volkswagen to zaradi godisnje. 🤣🤣🤣🤣🤣
Opet smo došli u 'vakcina ili karantina' fazu. Nema mrdanja do juna kad će opet svi olabaviti da 'spase' sezonu. Spasa globalno sirotinji neće biti. Gotovi smo dogodine.
Naredne dvije sedmice su ključne😉
Omikron je simbol za nulu. Najgore od svega je što zdravstveni teroristi, u stvari, potpuno javno iznose svoje stavove.
Kad se razboliš, ostaj kući. Ne daj da te “zdravstveni teroristi” terorišu.
al' bacaju šuplju s ovim sojevima, da indirektno natjeraju ljude da se vakcinišu.
Pfizer i BioNTech objavili su da u slučaju varijante koja bi mogla izmaknuti djelovanju cjepiva tvrtka očekuje "da će moći razviti i proizvesti prilagođeno cjepivo protiv te varijante u otprilike 100 dana, ovisno o zakonskom odobrenju". Drugim riječima, razvili bi i brže da im zakoni ne smetaju. Zato treba mijenjati zakone.