Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice sareni oko usta kad ih budu pojeli 😉
Kod nas rade u politici. Zasticena zivina.
Ovaj vuk jedva stoji na nogama..ili je star ili bolestan zato je i prišao tako blizu zbog hrane vjerovatno...
Bošnjo drži dva međeda zarobljena u kavazu, mediji u Bosni prave reportažu Ljubav Prema Medvjedima. Holanđani gađaju vuka igračkom, a u Bosni bi ga zoljom iz ljubavi.
Meni je lisica pojela kokoške prije godinu i po. Nestao pijetao i 4 kokoške, a ostala samo jedna, koju sam kasnije prodao preko OLX. Usred bijela, ali maglovita dana, dok si reko 'keks'. A prije toga ubila jednu kokošku po noći, tik uz kuću. A ranije isto vukovi poklali ovce. Zato savjet svim ljubiteljima životinja: 'ako se ne možeš dobro brinuti, ne nabavljaj'. Bilo da je riječ o kokoški, mački, ovci, kravi, psu, mački, bilo čemu.
Ubace vukove u nacionalni park i onda problem
Ti vukovi su zadnjih godina sami dosli iz Belgije i Njemacke.
Hvala na informaciji, kp ga boli kuta
Kad bi samo postojao neki uredjaj koji bi izbacivao olovni projektil pod pritiskom gasa koji bi sluzio za zastitu od zivotinja (ili ljudi)
Mantoli.
Market Garden, ovaj put sa vukovima.. Samo da ne prođe po napadače kao i prošli put... Ja navijam za vukove!