Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Zvornicanin Dobro zapažanje, i u potpunosti se slažem sa tim stavom. Iz prošlosti se da zaključiti da se na zapadu ništa ne negira bez razloga, a za tebe imam jednu skraćenicu HAARP, pročitaj na google-u i raspitaj se oko tog projekta malo detaljnije, potraži po alternativnim sajtovima ne ovim oficijelnim gdje je sve to fino upakovano i prikriveno.
ispod brda a ne iza brda... fala lipa!
Nisam pesimista ali ako sam naucio nesto na ovom zapadu tokom svih ovih godina je to da SVE sto se iznosi u javnost ako su u pitanju osjetljive stvari negacija postaje pozitivan odgovor i vice versa.Cim se to toliko negira cini mi se da ima nesto sto se iza brda valja.
Bob Holdsworth - ekspert za tektoniku, ali ne i Bog
SAD MI JE LAKŠE :)