Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne trebaju nam vijesti o potresu, potreseni smo i sami. Struja će nam poskupjeti za 47,4 %.
struja pocuclaj ga onom što te zaposlio tu i ta gospoda doći će i oni na red kod sipe polako samo polako
@@STRUJA stidi se, sta pises, i cemu ponizenje to sto kazes \'\'Kad izađemo na ulicu vidi se da smo gospoda. (Neću se oblačit na pijaci ko ti).\'\' da znas samo koliko si jadan, a ne pitas se imali posla za omladinu... OD OVAKVIH JE MENI MUKA!!!
C.rkni, ko te j.ebe. Zavidni i ljubomorni kao ti mogu samo da pričaju. Naša firma Elektroprivreda je među najboljim u državi. Plate su nam velike i redovne, ali zato puno i radimo. Ljepo nam je radit. Kad izađemo na ulicu vidi se da smo gospoda. (Neću se oblačit na pijaci ko ti). Ko je tebi kriv što ne radiš, nego samo sjediš u kući za kompijuterom. Šta ako će struja poskupiti, niko ti nije kriv. Stvarno nepodnosim ovakve komentare.
http://www.youtube.com/watch?v=TF_g8z0cuWU&feature=related
kuda idu divlje svinje?
Kad ce se ljudi u BIH dignuti na noge,izaci na ulice i porazbijati par auta ,izloga ,murijaka ?? Ma nece nikad,trpit ce vjecno i da struja bude 1000 KM !!!
Dje bog da spasi isusovu crkvu?
POZDRAV BOSANSKIM KATOLICIMA OD NJIHOVOG STOLNOG PREDSJEDNIKA, ZELJKE KOMSICA.
Je/B/Em Vam Majk/u I Robiju Za Ovu Reklamu Nasred Poj/E/Banog Monitora.
SEJO ŠTUKAN, KOMUNALAC, ODAVNO NIJE NI ZA ŠTA DRUGO.
divi imena kristova crkva a drma li drma i ruši......da nije kakav šejtan????
bem sve svakom ko glasa iz Bosne i Živinica za govno Nirmala - Ljignjoslava, ŽIVINIČKO GOVNO je u finalu fuj fuj fuj