Američki zvaničnik potvrdio
0
"Niko nije želio Bin Ladenovo tijelo"
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi amerikanci ce stvarno naj.e.b.a.t. jer nicija nije do zore sjala pa nece ni njihova
Vecina amerikanaca nisu katolici nego protestanti . . .
eto potrcali i tijela da se rijese, niđe veze, da su oni njega ufatili i ubili *urcili bi se bar godinu dana po televiziji a ne samo tako da ga se rijese. mogu ovo glupima amerima podvaliti, al ostatku normalnog svijeta tesko!!!!!
ovo su cifutsko crnacko americka sranja , HITLERU dizi se sredi ovu bagru dok je plin jos uvijek ijole jeftin.
NIje da je tako bilo da nijedna zemlja ga nece,nego njegovo tijelo strogo cuvaju (ako ga ima naravno) ,pa lagano izjavise nece ga nijedna.Ako niko onda bi ga u mozabiku tamo uzeli barem za dorucak,a kamoli ostale zemlje.
da smo pametni mogli smo mi i jos tita prenesemo ihh
Vozdra zlatne ribice. Vidim da ste vec zaboravili ko je rokao cete avionima oko Sarajeva.
SVE SU TO CETALJI KOMENTARISALI A PRESTAVLJAJU SE KO BOSNJE!
Bu ha ha ha ;))) PS: Dok je ovaca bice i vune!
Nešto kontam, kad onako fini Japanci onako gadno nahebaše, šta će biti sa ovim amerikenjcima tek, koje oni zločine čine.
Sta ga nisu nama u Bosnu dali? Vidi na ostalim vijestima koliku podrsku je ovaj krvolok uzivao u nasem nevinom narodu.
pa eto super predji na islam...
Sta je ovo Sadama objesise na dan Bajrama a ovom pre bacanje u more ocitali OCENAS. Ova USA zaista se poigrava sa islamom, meni kao hriscaninu muka sta sve radi ovaj katolicizam