Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde sad moji sunarodnjaci pljujte po americi , drzavi zasluznoj za prestanak rata u bosni.. za prestanak genocida.. dok su un i eu posmatrali sa strane amerika je zaustavila rat i napravila kakav takav mir..
U Americi se osnovna ljudska prava vec odavno ne postuju ,kao na primjer pravo na hranu covjeka! Ilegalno je nahraniti beskucnika.... cak se za to placa kazna. Velika ce to cjena biti za Amere da isposte , podrzavajuci Izrael u krsenju ljudskih prava...No to je njihov problem.
nije tacno , nego je ilegalo davati hranu ljudimama ako nemas dokaz da nije pokvarena.
Povlaći se iz vijeća za ljudska prava da bi mogao oduzetu meksikansku djecu držati u KAVEZIMA ! A vadi se na Izrael ! I još samo nije optužio Plaestince da su oko Izraela PODIGLI ZID VEĆI NEG U NACISTIČKIM LOGORIMA :) :(
a zasto meksikanci salju svoju djecu u ameriku???...zasto meksicka djeca ne ostanu u meksiku???...ili mislis da tramp ode sa vojskom u meksiko i navata sebi stotinjak djece???
nevolim Trump jer je bolesnik koji zatvara djece ali u ovom slucaju us-amerikanci imaju pravo. Vijeca za ljudska prava je dvolicna, problem je samo sto politika us-amerike nije nista bolja. Nazalost cijeli svijet se gubi trenutno, sve je manje dobrih. I vijece za ljudska prava vode populisti i fasisti koji imaju svoje ciljeve i zbog toga skrivaju najstraznije zlocine ali isto to vrijedi i za us-amerikance.
Dobra MILFACA, ja se pondao da je objavila kucni po*no video ... :/
..ma nikom se ne moze vjerovat, rade stvari ko fol, da bi izazvali napetost i ratove. A UN, NATO itd stite samo svoja prava i smiju se naivnom narodu. Naprave rat pa onda dodju da te " stite". Ali vremena se mijenjaju i sve ce se znati uskoro.
Fuck israHELL!
@extrajugo2 ti si najbolji primjer tipicne siromasne seljacine sa balkana, ti bi najradje opet pusku uzeo u ruke i prolio krvi....ubi sebe ako ti je do ubijanje ali ostavi normalne ljude na miru.
@PsiIznadLjudiNAPADA ti si bolestan u glavi, idi lijeci se. cuj palestinci, kao da su svi palestinci ili izraelci isti. Samo zaostale budale generaliziraju, svaki covijek je jedinstven. Imas dobrih a i losih palestinaca, isto kao sto imas dobrih kao i losih izraelaca ili balkanaca ili njemaca itd...
Fuj. Još jedno javno priznanje Amerike da ne poštuju ljudska prava od unutar svojih granica (apartheid) pa do globalnog nivoa.
Zavisi kako gdje... ovdje na Balkanu da nema amera UN bi samo gledao kako srbi prave veliku Srbiju uz pomoć rusa...i tu bosnjaci i hrvati ne bi imali nikakva prava
@MusstafaGaraggic Ma pusti šuplju, imali ste 3 ipo godine, da ste mogli uradili bi, svi su vas pustili počev od Rusa kao podrške pa zatim Francuza itd.. a nama embargo na oružje pa opet zamalo da uđemo u Banja luku..?. Šuti ne brukaj se.
Razumijem Amere potpuno jer nema te drzave na svijetu koja se nece raspasti prije ili poslije ako u njoj imas grupacije koje udruzeno i sistematski krse neki zakon , u ovom slucaju migracioni zakon.
cestitam americi i gospodinu trampu....ima jos nade za ameriku i za opstanak bjele rase....
Za šta im čestitaš hebo ti mater svoju glupu???
@barut1 ..cestitam im zato sto nisu lazljiva gofna...rade ono sto kazu....naravno mislim na trampa.....eto juce su se angela i makron dogovorili da pohvataju migrante u evropi i presele u kampove na balkanu i na sjever afrike...to ce biti kampovi slicni konc logorima...opasani visokom bodljikavom zicom...ali to evropa smatra demokratijom...a kad tramp brani ameriku onda je to ugrozavanje ljudskih prava....treba li ti jos nesto objasniti?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)