Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hihi ovi četalji i dalje misle da će nešto dobiti. Koja beda od ljudi čime se pucate?
HELJP BAZNIJAAAAAAAAAAAAAAAAA DZENOZAJD NERMINNEEEEE 2000000000 NAJCRNJIH SILOVANJA I TRT MRT LAZI KOJE STE PREZENTOVALI SVETU VI STE LAZ I OD LAZI STE SACINJENI!
Sta je mu-sl-ici, smijali ste se hi-tle-rovskim vicevima o ub-ijanju Jevreja, a sad je izgleda dosao red i na vas, sada nije tako smijesno a? Ovako su poceli jevrejski progoni, a s obzirom da znamo kakvi su Nijemci kada nesto naume, vrlo temeljiti, onda vam se crno pise. Svabo trpi svakakva sr-anja, sve do jednom. Htjeli ste dza-mije i ez-ane u sred Svabije, a sad necete dobiti nista, budite sretni ako zivu glavu izvucete.
I slijep može na kraju progledati...
...a onih 5% koji smatraju da je islam tolerantna religija nisu rođeni Nijemci
I\'ll be back! Ich komme zuruck!
Ma Njemcima daj samo malkice moci i ode sve u pm!!!
@DA Hehe, vidim bas su tolerantni. To se moze vidjet takodjer i kroz historiju njemacke.
,,NJEMCI SU NAJVECI PRIJATELJI BOSNJAKA..BOSANSKE MUSLIMANE VOLE ..... ALI NE U SVOJOJ KUCI ..
nek jedu gov.na
Sve tacno i u kost! Nista za dodati! Njemci su objektivan i vrlo tolerantan narod, kao i Skandinavci! Ako oni tako kazu, onda jeste tako!
Nijemci gore misle o islamu nego Srbi i Hrvati.