Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko vidim #TATICA je ovdje jedini normalan covjek koji nije uspavan americkim lazima.Ma nece to neskolovana i maloumna govna da shvate.Jednostavno su praznoglavi i pogodni za manipulacije.Ono procita u novinama,na portalima,cuje na bbc news i povjeruje u to.Ebola je stvorena i to je oruzje za masovna ubijanja bez ispaljenog metka.Idu malo Ebolom ubijat afrikance jer jeBi ga pod njihovom zemljom lezi bogatstvo vece 10 puta od drugih dijelova svijeta.Idu malo unistavati Islam,slat placenike ''Islamiste'' da budu prijetnja svijetu.Truju budale bez mozga da je Islam terorizam i da su IDIL,Boko Haram i sl. rusitelji i unistavatelji svijeta,a upravu oni su americka ruka i USA finansiranje.Ehhh glupi covjece,neandertalac bi prije shvatio.
Gdje je nevladin sektor da osudi ovo?
MORAM DA PRIZNAM... Ovi nasi Muslimani su ,,p.ckin dim" kakvi su ovi fanatici...Hocu reci nasi su emancipovaniji u vecini slucaja te ubiju metkom!!!