Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam znao da bomba ima \"obarac\" hahaha:)
obucavala ga al-kaida toliko vremena i na kraju nije znao povuci obarac? pa jel moguce da su amerikanci toliko glup narod pa da u ovo vjeruju?
jao koja je ovo propaganda,pa on da je trebao dici avion u vazduh on bi ga digao,ovo je samo jos jedan trik da se prevare poreski obveznici,da se opravda sva ta prica oko terorizam i kako se treba boriti protiv njega.
Sto se obrijo?
Cuj ovog/ove? Ako je sve istina? Trebalo bi tebe staviti u avion koji ce eksplodirati na par hiljada metara zbog nekog fasiste.
ok ako je sve istina dozivotna nego sta,ali pravde nisu svuda jednake,srpski teroristi,siledzije,masivne ubice,ratni zlocinci ne dobiju za sve sto su krvi i radili ni po deset godina,primjer da je nacisticka srbska bioloska genocidasica biljana plavsic danas slobodna?sta bi njoj bilo ko presuda americi???smrtna kazna i to ne jedna!
ajde bas lijepo...sad ce ga braca crnci izgu.ziti - bit ce super decko za 10tak godina :-)