Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adekvatna kazna, za ovakvo djelo. Uvest i kod nas..
@gooUser1591591104 l ne pitaj halalite li - kad ga budu kopali. Sretno u paklu.
Eto njega u Salakovcu ,nagodinu , bitno da je musliman , moze biti i crn , misli SDA od njih napravit bosnje, oni ce od bosnji napravit robove u svojoj zemlji
Valjda ces uzivati u svojoj kao sto si uživao u tuđoj smrti Sretan put u pakao
Klix kasnis malo sa ovom objavom
nije to najbolja kazna. treba ga stavit u lance da tuca i prenosi kamen narednih 50 godina na +35 bez vode. kad istuca nek zamjesa i betonira pa kad se osusi da ponovo tuca.
oko za oko...
Kaze da ce posljednje jelo biti cevapi-to mu je zelja
ma daj, a gdje su njegova ljudska prava, gdje su udruge razne da sad moralisu, moze se on resocijalizovati, pokajati... oko za oko zub za zub, vazda bi trebalo biti
Eliminisanje teško poremećenog čovjeka koji predstavlja ozbiljnu prijetnju za tudje živote.Njemu nema oporavka ni uz najbolju terapiju, čitav život bi živio u tegobi i muci. Adekvatna kazna, ili njemu konkretno nagrada, zavisi od stajališta.
A gledaj slike, ubila se za memea kakvog
Ovome je Skaka poslao isto pozivnicu
vidi pogleda...libo njega racku izgleda
Kod nas ratni zločinci ubili deset puta više ljudi pa dobili po 5-6 godina.
Ova trojica ko da su braca blizanci jbt
Naj bolja kazna, za takve budale...
Isti Samuel Eto'o