Lista Save the Children
3
Niger najgore mjesto na svijetu za majke
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako NIGER? mogli ste isto tako stavit MEX ili POLE ili INJUN, niger je ba ćoek, evo hin pun LA, nemoreš na ulcu iznić da nenaletiš na nekod nigera
o cemu ti? najgore mjesto za nemuslimane je vjerovatno nigerija ili paki.stan teh.eran nije toliko los. dosta njemackih firmi radi po iranu i nije neki problem biti nemusliman tamo najgore mjesto za ne-srbe je definitivno geno.cidna tvorevina
Treba li nas to čuditi? Nakon što su bankarska i politička mafija Zapada opljačkali sve što su mogli u zemljama tzv. trećeg svijeta ovo je samo logičan slijed događaja. Ali polahko, isto ovo čeka i \"bogate\" zemlje, ničija nije do zore gorila.
Niger-najgore mjesto na svijetu za majke. Tehersarajevo-najgore mjesto na svijetu za nemuslimane. Zakljucak:-Nigerijci=bosnjaci.