'Trač' koji potresa Francusku
0
Nicolas Sarkozy i Carla Bruni imaju vanbračne afere
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rekao sam ja da je drolja mali poplaseni jazavac ce biti nesretan treba ukinut nikabe u francuskoj evropo jadna si
Kraj ovog pinokija i ja bih drugog potrazila,
Pa naravno da ce se Carla mandariti okolo kad je udata za ovog djeda kojem ni viagra vise ne moze pomoci.. Medju njima je obostrana ljubav.. Djed voli Carlino tijelo, a Carla voli njegove pare i da se sepuri da je zena predsjednika..
Ove izraze na nasem jeziku \"Trac potresa...\" , \" Zanosna....\" , \"Revolverasi...\" stvarno vise prestanite koristiti. Fakat ste zuta stampa na Internetu. Glupo totalno, cuj Revolverasi pa to ni u Hollywoodu nema kako vi mozete izmisliti!