Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitao sam sejtana ali i on se prezaduzio kod MMF-a. Kaze mi nastavi ti da jases svoju raju. Pa eto mene da se obratim narodu \"HARACH RAJO HARACH DAJTE\"!
Ja bih ti to sve pruzio al mi brate preskupo...ipak se drz tog sejtana :)
Zelim \"vilu\", zelim sofera sa limuzinom. Zelim dobru zenu da nista ne pita i da dobro kuva. Hocu dve sekretarice \"tajnice\" da seksi izgledaju sa ugradjenom \"spiralom\". Ne zelim da pravim decicu okolo. Da imam multi drzavljanstvo. Zelim sva drzavna priznanja. Zelim ulicu,bulevar sa svojim imenom. I da ne zaboravim!? Zelim ne ogranicene kolicine Chokolina,tajkun voli to od malena.
KOME SI PRODAO DUSU JA BIH TI DAO STA GOD POZELIS
Ja nisam nista dobio a prodao sam dushu!