Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jug Amerike, led ledeni, a u Bosni, med medeni............
Čime smo mi zaslužili ovako blagu zimu?
NEMA SNIJEGA POKRALI SU I NJEGA
Zasluzili ? Nema to zasluzio si ili ne, priroda odredjuje stvari.... A kako je sve otislo u pm pa ni snijega vise nemamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema snijega, pošmrkali smo sve!
opet pogresno dugme....
Ministar sigurnosti USA treba podnijeti ostavku...
Ne, ne, ministar sigurnosti je trebao formirati krizni stab i predvidjeti oluju...
treba zapaliti bjelu kucu....i sexualno zrtvovati bions :)
E, slute slutave, sta su samo filmova snimili na ovu foru, e neka!
Zlo radit a dobru se nadat...nije to jos nista,strefice vas jos puno toga! Samo me cudi da jos niko nije okrivio islamske teroriste za nevrijeme koje vas je snaslo :)))
...Mi očistimo 1 metar snijega za 1 dan. Sa 20 vozila, nešto radnika i KUSUR komšija.
Stižu vas gletve nedužnih u Gvantanamu i ostalim konc. logorima (Afganistan, Irak itd.) i onih nad kojima ste zulum činili uključujući i nas nametnuvši nam Dayton, izgorio Inšallah i grad i ugovor.
alo ba napado cenat i po ti odma neke bozije kletve hahha
Joj sto ne mogu ovih, padne snijeg kazu Bozija kazna, sunce grije Bozija kazna, kisa pada Bozija kazna, itd itd...... PRIRODAAAAAAAA
al napadalo cenat i po i odma obidje cijeli dunjaluk.. kako kanadjani cirkuze s amerosima. U kaliforniji se spusti temp ispod 20 cijeli dan u zivo prenos... to reporteri u bundama tresu se hahaha :D njima je sve show
Da nisu toliko zaokupljeni vojskom mozda bi i prije pocistili snijeg...
   ◘
nek ih malo ohladi oluja da neidu u tudje zemlje i ne siju po svijetu jad i bjedu.. Masoni Americki..nek se zabune o sebi...!
Krv i plač nevinih i nemočnih, to ti je.....stiže kazna od stvoritelja......
Pao snijeg i odmah Bozija kazna.. Majko mila....
kao prvo imate na internetu milion snimaka gdje ameri pokazuju da pada vjestacki snjeg....snjeg kojeg i vatra tesko otapa a kad se otapa u plinovitom stanju izbacuje nevjerovatno mnogo zaraze i potencijalnih bolesti....kao drugo vec se o tom prica kao o teoriji zavjere ali sta ako je to necija namjera upravo i bila...obavi posao dok se narod zabavlja oko raznih teorija....