Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne trebamo i nećemo Nikada!!!! Jer nismo retardirani k'o oni... Ali ako ikada ponovo udare na nas je6aćemo im mamice!!!
----------vidi se kolika nepismenost vlada zapadom i amerikom.
@zivko....pozivam ti ja mamu na orgije sme-ce ljudsko po-ga-no.....ko je to ovdje u BiH primitivan....pogledaj malo smr-do oko sebe ....vidi one bradate spodo-be od popova itd sto siluju djecake i tuku se medjusobno i ganjaju drugacije te prilikom svakih demonstracija desnicarsko primitivnog slja-ma (Srbija)stoje ispred istih kao predvodnici ! SIKTER sto-ko pri-mi-tiv-na........
@tomuch snova Ne pozivam ja na mrznju prema drugacijem,nego na mrznju prema primitivnom i zaostalom a islam sigurno tu spada,kao i takvi kao ti kojima su po cijeli dan puna usta Isusa i Muhameda,dvojice sizofrenicara i ludjaka ako su uopste postojali.
Sad ce njoj njene latino bich u zatvoru da guraju sta stignu tamo gdje joj je najdraze ! Pa nisu zatvori sirom Amerike puni indijaca i muslimana vec latino podivljalog sme-ca fuj ! SIKTER
Latentni terorista, niko pa ni "demokratski narodi" poput Amerikanaca nisu imuni na ovakve podle cinove.
Najomrazeniji doseljenici su upravo ovi iz Latinske Amerike tako da njena prica ne pije vode.Onda je trebala baciti sebe pod voz.Jadan covjek ni kriv ni duzan tako da strada.Vjerovatno je ova zena psihicki bolesna.
apeliram na sve normalne ljude da ne ostavljaju komentare na klix-u. ovaj portal je poligon za balavce i umne bolesnike koji nemaju svog' života, pustite ih nek se istresu maloumnim komentarima. toliko
Koliko moras biti umno bolestan i retardiran da ovo uradis. Niti zna bilo sta o tom covjeku, njegovoj porodici i proslosti i sada kao 11.septembar. Da sam ovdje zavrsio komentar imao bih puno lajkovali ali da nastavimo. Isti su ljudi kao ovdje sto glasaju za SDA svake godine hahhaha i nadaju se promjenama. Sada slijede dislajkovi ali to je moje misljenje!
KONJU!! Kada te neko pita Gdje si? Ti kažeš NA fakultetu... Kako to??? Je8em ja tebe nepismena kada ne poznaješ svoj vlastiti jezik...
Odlika istinske božanske vjere je da ne poziva na mržnju prema drugom samo zato što je drugačiji... Da đevojka i Živko Jošilo imaju ikakve veze s Isusom i da znaju o čemu je on govorio, ne bi se ovako ponašali. Ja kao musliman više znam o Isusu i više ga volim nego vi koji tvrdite da ste kršćani. Osim toga, kao neko ko je obrezan i ko ne jede svinjetinu (a Isus je bio i obrezan i nikad nije jeo svinjetinu!) bliži sam mu od svih onih koji ga u tome ne slijede... I još nešto, poput Isusa, ne mrzim, nego žalim.
ko je bolan najgluplji narod? yebali ti ameri mayku u cmarni kolutic i tebe zajedno s njom
ovo sve samo da jos jednom potvrdi da su amerikanci zaista najgluplji narod na svijetui to generalizovano najlakse je manipulisati njihove mozgove!
Ko ovi iz Latinske Amerike nesto bolji od Indijaca. Cerga ciganska i jedni i drugi. Vidi se sako koliko je obrazovana ciganka iz latinske Amerike. Sto se tice muslimana, muslimani bez obzira koje su rase i nacije visa su klasa za sve ostale.
KAŽETE AMERIKANCI NEPISMENI... MOŽDA I JESU, ALI SU I OVI KVAZI NOVINARI, KOJIMA SE NE MOŽE POTKRASTI TEKST BEZ NEKE GREŠKE... ČUJ GURNULA GA POD TRAČNICE, ZAR JE TO MOGUĆE... VALJDA JE GURNUT NA TRAČNICE, A POD VOZ. STVARNO JE ČITANJE ČLANAKA NA OVOM PORTALU ZAGL.UPLJIVANJE, STOGA BJEŽIM ODAVDE!!!
Neophodno procitati http://www.vaseljenska.com/misljenja/dzejkob-rotsild-je-kriv-za-zaveru-protiv-covecanstva/