Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jes', moj mujo...mi smo balkanci vazda bili mjera razuma...
U Americi dobijes smrtnu za ovo..basrazmisljam koliko bi godinica dobio ovdje.
kako se odmah žalimo na druge zemlje, a kod nas najokrutnije pobili 8000 ljudi u srebrenici, markalama itd. i nikom ništa. ipak mislim da smo mi okruženi gorima od ovih iz američke crne hronike.
nisam ja nanemi moje
golemo
..... odma vjesala....
da nije Mladic imao slobodan vikend :)
pa i jest mentalno poremecen, ne vidim gdje problem?? sta treba mentalne bolesnike bacat u zatvore jel? ma jesi mi pametan
@Mujo Haj ne lupaj !!!
@@ mujo Onaj sto je za,kl,o majku par mjeseci u Jagomiru i papir da je lud. U drzavu jos samo vjeruju de,bi,li i ministri
Sumnjamo na samoubistvo, dakle ubila se, isjekla na komade, spakovala u kese i iznijela u smece. No other suspects in this case.
Ah taj primitivni i nazadni zapad :)
bravo za kršćansku i demokratsku ameriku,nigdje ludaka ko tamo