Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stradalima nek' je laka crna zemlja, povrijeđenima brz oporavak, porodicama mir i spokoj, a inače amerima KAARINA. "Naime šine su od ranije poznate policiji, čiji je rad praćen već neko vrijeme, tačnije od trenutka kada su iznenadno prešle na Islam..."
Divota..
ovi su gori od naseg dragog Grasa :)
metro prethodno vidjen u drustvu bradatih osoba za koje postoji sumnja da se radi o selefijama... eventualno ravnogorskim cetnicima
sigurno ste "car" preveli kao automobil, pa ste jos i dodali kako su vagoni naletjeli na automobile. "car" znaci vagon na americkom engleskom. znaci, mozda su neki od vagona zavrsili u vodi, ali to jos nije potvrdjeno. Two to five cars came off the track shortly after 7 a.m., fire officials told WCBS. They did not enter the water, the station reported.
Na Alipasinom polju je iskocio metro
E stvarno ne može niti jedna vijest bez morona.
partizan43 kod tebe u Rudom moze samo medjvjed iskociti iza zbunja