Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepi moj berlin 😍😍😍
Oni imaju sta da slave ... Ja inace nisam euforican i ne moze me par dana promjenuti.Djelujem optimisticno i ne zelim da gledam na zivot skepticno. Ali narod u BIH,stvarno nema sta da slavi.U redu,treba se provesti ali ostati cvrsto na zemlji.Gospodo mislim da ce vam 2018 biti mnogo teza nego 2017 i 2016.
lako je od budzetskih para :D:D
*** SVIMA koji šire mržnju, netrpeljivost i žele rat je3em staru i novu 2018. ***
Od okoa kad bi sracunali koliko se sinoc ispalilo pirotehnike petardi i koliko se viska pojelo i polilo mogli smo dva autoputa bratstva i jedinstva napraviti ...UDRI FADILE AKCIZE PO 70% NAROD JE PUN PARA
jel bila bolja gudra kod Mariah ove godine?
@Vlahocetamol zašto se uporno praviš lud? ja sam ti rekla šta je potrebno da se priključim deklaraciji. jesi li spreman ispuniti to?
@Vlahocetamol nije pod emocijom uopšte, nego si ti površan, pa nisi slušao. 1. Promijeni nick u neki normalni, neopterećeni (ako imaš problem s tim ili misliš da neko neće prepoznati da si to ti, onda imaš problem sa egom i sujetom) 2. Promijeni intenciju, pa će samim tim i "tekst" biti drugačiji. Kao što rekoh, nisu problem vulgarizmi. Bitan je sadržaj, a ne forma.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hvala dragom Bogu pa prodje bez terorizma
ima se, može se...