Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma de ba, nema marihuana VEZE SA DROGOM !!! Bolje bi bilo da zabrane ALKOHOL i DUHAN, pogotovo ove "SMINKA" cigarete sa aromama, hemikalijama, vjestackim mentolom itd... evo sad citam da su tzv "MENTOL" cigarete zabranjene ovdje u EU
Veze sa drogom ima.. i to kakve.. Većina narkomana počinje sa travom, a završi sa iglom, tako da ima, to je utabana staza za one sklone tome.. Da ne spominjem koliko kretenski izgledaju napušeni ljudi, zamućenog pogleda, naročito kad se počnu cerekati bilo čemu što ugledaju.. Kada gledaš napušenog lika ili mnogo pijanog lika, nećeš vidjeti veliku razliku.. tako da si apsolutno subjektivan.. Marihuana možda ne treba biti zabranjena (u medicini sigurno ne treba), ali definitivno treba biti kontrolisana, prvenstveno radi mladih. Ah da, alkohol zabraniti neće nikada, ne sanjaj.. Što se tiče duvana, on je svakako toliko oporezovan da nema potrebe da ga spominješ..
meni se cini da je vecina narkomana prvo konzumira cigarete ili alkohol, ili sintelan , ili sve troje prij nego sto proba marihuanu. pa prema tvojoj logici treba zabraniti i cigarete i alkohol, a da se lijepak prodaje u specijaliziranim prodavnicama gdje se dolazi sa nalogom i slikom onoga sto moras zalijepiti. i da kada si cula da je NAPUSENI vozac nekoga zgazio, jesi li cula da su sew napuseni ljudi pobili, popucali, noboli ...., toliko u o tome da nema razlike izmedju napusenog i pijanog kada ga vidis zatim, kazes da marihuana nema primjenu u medicini, trebala bi da znas da se jos prije 3000 godina u Aziji koristila za pripremu medikamenata, a jedan od razloga sto je zabranjena je i ta sto se farmaceutska industrija zalagala za to kako bi mogla ukloniti substitut za lijekove koje papreno naplacuju. da ne duljim vise... malo se obrazuj vise citaj i nemoj puno da vjerujes mas medijima, i njihovim objasnjenjima
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Trebali bi i kod nas skinuti narod sa Apaurina , Lexaurina i slicnog ....
Svi u New York.
nema vise mjesta u zatvoru
Bolje da se pusi nego pije.Lula mira!
kod nas od 95 legalizovana! kako? fino! dilera koji nekoliko godina radi osude na godinu,uz fino vladanje 6 mjeseci i plus vrijeme provedeno u pritvoru eto ga za 2-3 mjeseca nazad, i sve po starom!!! ispadne da ga malo pritvore nebi li neko drugi koju pinku uzeo,da ne ispada da samo jedan zaradjuje! stari nabavljac, jos starije musterije!
Kad ti neko kaze ' sto pusis drogu ' :)
zivjeti sa prirodom!!!
Motaj!
roling stonsi su vazda beton bili
mmm nikad je nisam probala..i kad vidim kako je lose za mozak (-> Smucalo) i dalje nemam zeljuu...
eehh da vidis sto smo jucer smucala isprasili :D
kako mislis jucer? ja nisam nikako mogla uci na klix...buhuuu propustila sam znaci mnogo toga...xD
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Još ako imaš doktora za prijatelja koji prepisuje te "lijekove" uh...
A šta je sa rizlom jel i ona legalna?
Najbolji primjer sta znaci zdrava konkurencija:)
Sad ce stoneri poceti rasprodaju stvari za kartu hahahaha
Bravo, samo tako, akobogda i kod nas za koju godinu.