Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je l' znate ono o obučavanju novinara, kad jedan novinara pita drugog, šta vidiš na nebu? Ovaj drugi odgovara, vidim malo oblaka, ništa strašno. Ovaj mu reče, vidiš dobar novinar ovdje vidi dobar naslov, strašna oluja prijeti našem gradu. Drugi novinar reče, a šta ako ne bude ništa? Onda pišem, strašna oluja obišla naš grad. :)
Ako nestane struje na 2-3 sata, bar milion građana će pretrpjeti stres. Onda će to naplatiti od osiguranja, a sve to, unuci će nekada gledati na nacionalnoj georgafiji. Nije im lako,metar snijega.
E jebi ga, 2012 je bila "superoluja Sandy", a sad je i "superoluja" preslabo pa se ide sa "najvecom olujom u historiji." Vole ga ovi novinari suknut', samo ne bi li ispali vazni izgovarajuci te velike rijeci.
...severina i snijeg u maju...samo, drugi kontinent i drugi mjesec...
Moliti ćemo se za vas, za pošteni američki narod...držite se Ameri!
Dobra dobra! :D
Da kod nas oce tako zavaljat, bord, opremu i na brdo!!
Vec se potencialno sekiram..
E haj sad reci Amerikancu, dok se ovaj mrzne, da mora štititi klimu da ne bi došlo do globalnog zagrijavanja.
Evo zivim u nju yorku graduUUuuU
Jok eto ocekuju ih kupace gace i kostimi
Sace njima tamo bosnje pokazat kako se koriste lopate xD
I kako se vozi po snijegu!!
Prvo ce im pokazati, pa poslije prodavati 😃
100 cm hahahaha ima da ih nema