Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da nisi kriv.To vidi svaki istinoljubiv čovjek,za razliku od onih koji zatrovani mržnjom ne razlikuju dobro i zlo.
\"poHlupao\".???? ahahahahahahahahahahaaaa
Pisu kako im je naredjeno tako da svestenik je napisao neko ko je amelikanac i nerazumije rijec imam, to je isto kao kada bi kazao za katolickog hozu ili pravoslavnog imama, mislim neko je pohlupao loncice... A sto se tice izrucenja to smo vec vidjeli od Zlatka lagumdzije kada je on na vlasti, stoga me i necudi..
american dream
Podsticanje na rat u Afganistanu se moze jedino prepisati americkoj vladi jer su ga one i zapocele. Ima li iko na svijetu vise teroristickih kampova za obuku terorista od US armije!? Neka za pocetak izvedu pred sud pola svoje vlade i vojnog vrha, pa cemo o \"neprijatelju\", koji je branio, i jos uvjek brani svoju zemlju od agresije gdje stradaju najvise nevini. Afganistan nije nikada bila u ratu sa USA, a USA salje vec vise od 10 godina svoju vojsku u Afganistan. Pometnom dosta.
to su nasa braca mus/limani .. mi ih moramo podrzati mirnim demonstracijama u gornjoj maoci ..na celu odbora podrkse ce biti efendija ce.ric
koja ste vi stoka, ne razlikujete svecenika i imama
Sta Amerika radi na tudjim teritorijama , pa smije valjda i on na americkoj ! UZROK i POVOD se moraju poznavati ,da se razumije ova stvar .Americko ponasanje( uzrok ) je povod za mnoga nazovi ,,teroristicka``zbivanja .